Ota yhteyttä meihin
Ohjaimet

BP10

Tyylikäs ja huomaamaton langaton ohjain nojatuoleihin. Ohjaimen pidike on suunniteltu integroitavaksi kalusteeseen, ja se kiinnittää ohjaimen paikalleen magneetilla. Näin kalustesuunnittelijat saavat täyden suunnittelunvapauden.

Katso video
Katso video: LINAK-karamoottorijärjestelmät nojatuoleihin play-icon

LINAK-karamoottorijärjestelmä nojatuoleihin. Kun mukavuus on tärkeintä.

BP10

BP10-ohjaintuoteperhe on suunniteltu LA10-järjestelmää käyttävien nojatuolien hallintaan. Ohjain BP10 on pieni käsiohjain, joka voidaan valinnaisesti kiinnittää nojatuolissa olevaan telineeseen käyttöpaneeliksi. Ohjaimesta on saatavana kolme eri versiota – BP11, BP12 ja BP13 – joilla hallitaan yhtä, kahta tai kolmea kanavaa (tässä järjestyksessä).

BP10-ohjaimen tuotesarjassa yhdistyvät toisiinsa ergonominen muotoilu ja kätevät toiminnot. Yhdessä intuitiivisten painikkeiden kanssa ne tekevät ohjaamisesta helppoa.

LA10-järjestelmän datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

LA10-järjestelmän käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kuvataan jalustallisille nojatuoleille tarkoitetun LA10-karamoottorijärjestelmän parikytkentä, käyttöönotto ja käyttö.

Karamoottorijärjestelmät nojatuoleihin

Tutustu säädettäviin nojatuoleihin suunniteltuihin, langattomalla ohjausyksiköllä varustettuihin luotettaviin karamoottorijärjestelmiimme. Varmistimme tutkimusten avulla, että järjestelmässä otetaan huomioon koko arvoketju.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.