Ota yhteyttä meihin
Ohjaimet

BP10

Tyylikäs ja huomaamaton langaton ohjain nojatuoleihin. Ohjaimen pidike on suunniteltu integroitavaksi kalusteeseen, ja se kiinnittää ohjaimen paikalleen magneetilla. Näin varmistetaan, että kalustesuunnittelijat saavat täyden suunnittelunvapauden.

Katso video
Katso video: LINAK-karamoottorijärjestelmät nojatuoleihin play-icon

LINAK-karamoottorijärjestelmä nojatuoleihin. Kun mukavuus on tärkeintä.

BP10

 LINAK® BP10 on tyylikäs ja huomaamaton ohjain, joka on suunniteltu erityisesti jalustallisiin nojatuoleihin.

Magneettisen asennuskiinnikkeen ansiosta ohjain on helppo kätkeä tuolin sisälle – esimerkiksi käsinojan alle tai rungon reunaan. Tämä poistaa kalustesuunnittelijoilta  yhden huolenaiheen ja tuo heille tavallista enemmän suunnittelunvapautta.

BP10-ohjaimesta on saatavana kaksi eri versiosta – sileäpintainen BP10 Classic ja kuvioitu BP10 Weave. Molemmat ovat erittäin helppokäyttöisiä. Niillä ohjataan kahta moottoria ja niissä on neljä painiketta, jotka ovat intuitiivisia käyttää ja joiden painikkeet ovat helposti löydettävissä. 

LA10-järjestelmän datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

LA10-järjestelmän käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kuvataan jalustallisille nojatuoleille tarkoitetun LA10-karamoottorijärjestelmän parikytkentä, käyttöönotto ja käyttö.

Karamoottorijärjestelmät nojatuoleihin

Tutustu säädettäviin nojatuoleihin suunniteltuihin, langattomalla ohjausyksiköllä varustettuihin luotettaviin karamoottorijärjestelmiimme. Varmistimme tutkimusten avulla, että järjestelmässä otetaan huomioon koko arvoketju.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.