Ota yhteyttä meihin
Karamoottorit

LA10

Kompakti ja huomaamaton lineaarinen karamoottori, joka soveltuu ihanteellisesti säädettäviin kalusteisiin, kuten jalustallisiin nojatuoleihin, joissa tilaa on vähän. Kaksi tai useampia LA10-karamoottoreita voidaan kytkeä sarjaan, jolloin perinteistä ohjausyksikköä ei enää tarvita. Tämä vähentää kaapeleiden määrää ja sitä kautta myös niihin liittyviä laatuongelmia.

Katso video
Katso video: LINAK-karamoottorijärjestelmät nojatuoleihin play-icon

LINAK-karamoottorijärjestelmä nojatuoleihin. Kun mukavuus on tärkeintä.

LA10

Tämä sähkökäyttöinen lineaarinen karamoottori on suunniteltu erityisesti jalustallisten nojatuolien säätöjärjestelmiin.

LA10 on kompakti ja huomaamaton, joten se soveltuu ihanteellisesti kalusteisiin, joissa tilaa on vähän. Sarjakytkentä tekee perinteisistä ohjausyksiköistä tarpeettomia ja vähentää järjestelmässä tarvittavien kaapeleiden määrää. Näin myös tyypillinen laatuongelmien lähde poistuu.

Sarjakytkennän ansiosta LA10-karamoottorit voivat ”jakaa älykkyytensä”. Tämä tarkoittaa sitä, että ketjutettujen karamoottorien järjestyksellä ei ole merkitystä. Ne tunnistavat paikkansa ketjussa välittömästi kytkemisen jälkeen. Karamoottoreita yhdistää vain yksi kaapeli, joka siirtää sähkön lisäksi myös järjestelmän tarvitsemaa dataa. Tässä sähköverkkotiedonsiirtoa hyödyntävässä järjestelmässä on samantekevää, mihin karamoottoriin BLE2DC-liitin liitetään  käsiohjaimen langatonta yhdistämistä varten.

Lisäksi LA10-karamoottorissa on oma konfigurointitoimintonsa. Se lisää joustavuutta ja sen avulla yrityksesi voi konfiguroida karamoottorin uudelleen itse, kun kalusteen muotoilua muutetaan. Näin uudet tuotteet saadaan nopeammin markkinoille. 

LA10-järjestelmän datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

LA10-järjestelmän käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kuvataan jalustallisille nojatuoleille tarkoitetun LA10-karamoottorijärjestelmän parikytkentä, käyttöönotto ja käyttö.

Karamoottorijärjestelmät nojatuoleihin

Tutustu säädettäviin nojatuoleihin suunniteltuihin, langattomalla ohjausyksiköllä varustettuihin luotettaviin karamoottorijärjestelmiimme. Varmistimme tutkimusten avulla, että järjestelmässä otetaan huomioon koko arvoketju.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Käy virtuaalisessa esittelytilassamme

Haluatko tietää, miten karamoottoriratkaisuilla voidaan tuoda säätötoimintoja säädettäviin kalusteisiin, muihin kotitalouksien käyttökohteisiin ja työpöytiin?

Tutustu nyt

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.