Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Sähköverkkotiedonsiirto

Sähköverkon tiedonsiirron (Power Line Communication eli PLC) avulla vaihto- ja tasavirtakaapeleita voidaan käyttää myös tiedonsiirtoon. Näin kaapeleiden määrää voidaan karsia, jolloin järjestelmät ovat entistä kompaktimpia ja helpompia koota.

Sähköverkon tiedonsiirtoteknologiaa käytetään LINAK-nojatuolijärjestelmissä

Sähköverkon tiedonsiirto (PLC) tarkoittaa tiedonsiirtoa virtakaapeleita pitkin. PLC:stä on erityisesti hyötyä käyttökohteissa, joissa järjestelmän kaapeleiden määrää halutaan karsia. Koska samassa kaapelissa kulkevat sekä virta että data, järjestelmästä voidaan tehdä aiempaa kompaktimpi ja yksinkertaisempi koota.

Sähköverkon tiedonsiirron periaate on tuttu päivittäisestä elämästämme. Sitä hyödynnetään esimerkiksi puhelinten latauskaapeleissa. Kun kaapeli yhdistetään tietokoneeseen, se lataa puhelinta ja voi samalla siirtää myös dataa. 

 
Katso video: LINAK-karamoottorijärjestelmät nojatuoleihin play-icon

LINAK-karamoottorijärjestelmä nojatuoleihin. Kun mukavuus on tärkeintä.

Tiedostot

HOMELINE-tuotevalikoima

Tutustu HOMELINE-järjestelmiin ja -tuotteisiin säädettäville sängyille ja nojatuoleille.

Karamoottorijärjestelmät nojatuoleihin

Tutustu säädettäviin nojatuoleihin suunniteltuihin, langattomalla ohjausyksiköllä varustettuihin luotettaviin karamoottorijärjestelmiimme. Varmistimme tutkimusten avulla, että järjestelmässä otetaan huomioon koko arvoketju.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä