Ota yhteyttä meihin
Lisävarusteet

Latauspiste

Jalustallisiin nojatuoleihin on saatavilla erilaisia innovatiivisia ja tyylikkäitä latauspisteitä. Kaikki kaapeliliitinten ja latauspisteiden versiot on suunniteltu ohjaamaan käyttäjää niin, että liittimet eivät vaurioidu eikä henkilövahinkoja satu, jos kaapeli tarttuu johonkin.

Katso video: LINAK-karamoottorijärjestelmät nojatuoleihin play-icon

LINAK-karamoottorijärjestelmä nojatuoleihin. Kun mukavuus on tärkeintä.

Latauspiste

Latauspiste CP001/002/003 yhdistää yrityksesi tuotteen verkkovirtaan. Se on suunniteltu sopimaan kaikenlaisiin malleihin, ja siitä on saatavana kolme eri versiota.

CP001 on yksinkertainen jack-liittimellä varustettu virtajohtoon liitettävä kaapeli. Se on erittäin pieni ja huomaamaton latauspiste.

Myös CP002-versiossa on jack-liitin ja lisäksi merkkivalo, joka syttyy, kun järjestelmä kytketään virtalähteeseen.

CP003 on magneettinen latauspiste, jonka merkkivalo syttyy, kun järjestelmä kytketään virtalähteeseen. Magneettitoiminto suojaa laitetta, sillä latauskaapeli irtoaa helposti vedettäessä.

Latauspisteet CP001, CP002 ja CP003 on suunniteltu niin, että niiden avulla laite on helppo kytkeä virtalähteeseen.

CP001- ja CP002-versioille on saatavana myös valinnainen turvavaijeri. Se suojaa laitetta irrottamalla latauskaapelin, jos sitä vedetään.

LA10-järjestelmän datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

LA10-järjestelmän käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kuvataan jalustallisille nojatuoleille tarkoitetun LA10-karamoottorijärjestelmän parikytkentä, käyttöönotto ja käyttö.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Karamoottorijärjestelmät nojatuoleihin

Tutustu säädettäviin nojatuoleihin suunniteltuihin, langattomalla ohjausyksiköllä varustettuihin luotettaviin karamoottorijärjestelmiimme. Varmistimme tutkimusten avulla, että järjestelmässä otetaan huomioon koko arvoketju.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.