Ota yhteyttä meihin
Lisävarusteet

BA002

BA002 on sähköisesti säädettäviin nojatuoleihin suunniteltu kompakti akku, joka on optimoitu varastoinnin ja kuljetuksen tarpeisiin. Siihen on integroitu syvä lepotilatoiminto, joten se ei syväpurkaudu pitkien käyttötaukojen aikana. Se on yhteensopiva LINAKin muiden nojatuolijärjestelmätuotteiden kanssa. Näitä ovat esimerkiksi LA10 ja BP10.

BA002

Uusi LINAK® BA002 -akkupaketti on luotettava ja kompakti akkuratkaisu PLC:tä (Power Line Communication, sähköverkon tiedonsiirto) käyttäviin HOMELINE®-järjestelmiin.

Akku on ihanteellinen ratkaisu käyttökohteisiin, joissa virtajohdoista aiheutuu visuaalista haittaa.

BA002 on litiumioniakku, jonka kapasiteetti on 1,4 Ah. Kun akku on vähissä, se antaa kolmivaiheisen äänimerkin. BA002 on kooltaan kompakti ja siihen saa valinnaisen kiinnitystä helpottavan asennuskiinnikkeen.

BA002-datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Karamoottorijärjestelmät nojatuoleihin

Tutustu säädettäviin nojatuoleihin suunniteltuihin, langattomalla ohjausyksiköllä varustettuihin luotettaviin karamoottorijärjestelmiimme. Varmistimme tutkimusten avulla, että järjestelmässä otetaan huomioon koko arvoketju.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.