Teknologia & trendit

Valoisampi tie parempaan käyttökokemukseen – ravistamalla!

HC40-käsiohjaimen Advanced-version sisäänrakennettu taskulampputoiminto on vain yksi tapa, jolla valo tekee käsiohjaimista tavallista mukavampia käyttää. Kun pohdimme, miten voisimme tehdä ohjaimistamme vielä entistäkin helpompia käyttää, keksimme tavan poistaa ohjaimista yhden painikkeen. Valaistu ja katso, miten valo tekee HC40-käsiohjaimista tavallista miellyttävämpiä käyttää – olipa kyseessä sitten painikkeiden taustavalo, näytön valo tai muut vastaavat ominaisuudet.

Me kaikki huomasimme muutoksen, kun älypuhelimet tulivat markkinoille. Yhtäkkiä tarvitsimme enemmän toimintoja yhteen tarkoitukseen suunniteltujen laitteiden sijaan. Muutos on vaikuttanut arkeemme myös muilla alueilla – esimerkiksi valojen ja viihdelaitteiden säätimiin. Sama pätee LINAKin toimialalla, sillä kuluttajat odottavat yhä enemmän säädettävien sänkyjen käsiohjaimilta.

Järjestimme laajan kyselyn, jonka pohjalta selvisi, että kuluttajat haluavat käsiohjaimilta OIKEANLAISIA toimintoja.  Ei kahtakymmentäseitsemää eri toimintoa kahdellakymmenelläseitsemällä eri painikkeella, vaan vain ne toiminnot, joita tietyissä tilanteissa tarvitaan. Kaikkien kuluttajatuotteiden valmistajien tulisi pyrkiä löytämään tasapaino toimintojen ja helppokäyttöisyyden välillä. Uskomme, että olemme saavuttaneet tämän HC40 FRAME™ Advanced- ja HC40 TWIST™ Advanced -ohjaimissamme.

Ravista ja käytä!

Taskulampputoiminto on vain yksi monista HC40-käsiohjainten Advanced-malleihin integroiduista toiminnoista. Taskulampputoiminnolla varustetuissa käsiohjaimissa on tavallisesti yksi painike enemmän, mutta mitäpä jos painiketta ei enää tarvittaisikaan? Mitäpä jos ohjain olisi entistä selkeämpi ja käyttäjäystävällisempi ? Vastauksemme näihin kysymyksiin on ravistamalla käytettävä taskulampputoiminto.

HC40 Advanced -ohjaimessa on hyödynnetty älypuhelimista tuttua teknologiaa, jonka ansiosta taskulamppu voidaan sytyttää ravistamalla ohjainta kevyesti sivuttain. Niin yksinkertaista se on.

Muita ei enää tarvitse herättää sytyttämällä yöllä valot, sillä käyttäjä voi aktivoida taskulampputoiminnon yksinkertaisesti ravistamalla HC40-ohjainta kevyesti sivusuuntaan kaksi kertaa.

Koska HC40 Advanced -versioiden taskulampputoiminto toimii ravistamalla, näissä ohjaimissa on yksi painike vähemmän, mikä tekee niistä vielä entistäkin helpompia käyttää.

Pikavinkki!

Haluatko nähdä eteesi pimeässä?

Ravista HC40 Advanced -käsiohjainta kevyesti kaksi kertaa sivusuuntaan, ja taskulamppu syttyy.

 

Automaattista energiansäästöä

Taskulamppu sammuu itsestään minuutin kuluttua. Tämä säästää energiaa ja estää valoa kuluttamasta akkua tyhjäksi, jos sen unohtaa sammuttaa. Valo otetaan takaisin käyttöön ravistamalla ohjainta uudelleen kaksi kertaa sivuttain.

Vaihtoehtoinen teksti: Pidä HC40 Advanced -käsiohjaimen varauksen ilmaisin vihreänä pidempään
 

Valossa sen salaisuus

Koska makuuhuoneet ovat tavallisesti pimeitä, valo on käyttäjille tärkeä ja parantaa käsiohjaimen käytettävyyttä. HC40-tuoteperheen tuotteissa on neljä tärkeää käyttäjäystävällisyyteen keskittyvää ominaisuutta:

  • Painikkeiden käytön aikana toimiva taustavalo, jonka ansiosta painikkeet on helpompi nähdä.
  • Mukautuva näyttö, jonka kirkkaus mukautuu automaattisesti ympäristön valaistukseen.
  • Sen valo syttyy, kun sitä kosketetaan, joten siitä voi helposti tarkistaa kellonajan pimeässä.
  • Sängynalusvalon painike, joka on helppo löytää.
Mukautuva näyttö – painikkeiden ja näytön taustavalo mukautuu ympäristön valaistukseen.

Mukautuva näyttö ja painikkeiden taustavalo tekevät ohjaimesta erittäin helpon käyttää myös pimeässä.

Sängynalusvalo valaisee sängynaluksen himmeästi, jolloin yöllä ei tarvitse häiritä muita sytyttämällä valot.

Sängynalusvalo valaisee sängynaluksen himmeästi, jolloin yöllä ei tarvitse häiritä muita sytyttämällä valot.

 

HC40 Advanced -käsiohjaimet on suunniteltu tasokkaisiin säädettäviin sänkyihin, ja ne voidaan mukauttaa yrityksesi brändiin, jolloin niistä tulee luonteva osa tyylikästä sänkymallianne. LINAK®-järjestelmän avulla yrityksesi voi nyt tarjota sänkyjä, joiden käsiohjaimissa on käyttäjälle tärkeitä toimintoja ja tyylikäs muotoilu.

play-icon

Säädettävien moottorisänkyjen HC40-käsiohjain valaisee tietä kohti parempaa käyttökokemusta

HC40: taskulampun sytyttäminen play-icon

HC40 Advanced: Taskulampun sytyttäminen ja sammuttaminen

LINAK HC40 TWIST™ -käsiohjain säädettäviin moottorisänkyihin play-icon

LINAK HC40 TWIST™ -käsiohjain säädettäviin moottorisänkyihin

LINAK HC40 FRAME -käsiohjain säädettäviin moottorisänkyihin play-icon

LINAK HC40 FRAME™ -käsiohjain säädettäviin moottorisänkyihin

Tiedostot

HC40 FRAME™

Tämä on säädettävien moottorisänkyjen käsiohjainten uusi sukupolvi, joka on suunniteltu käyttäjän näkökulmasta. HC40 FRAME™ -version metallikehys erottaa sen ulkoisesti HC40 TWIST™ -mallista.

HC40 TWIST™

Tämä on säädettävien moottorisänkyjen käsiohjainten uusi sukupolvi, joka on suunniteltu käyttäjän näkökulmasta. Ainutlaatuinen, kierteisesti muotoiltu HC40 TWIST™ eroaa ulkoasultaan HC40 FRAME™ -versioista

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.