Ota yhteyttä meihin

Vain yksi napsautus – käsiohjaimen mukautus

Voit palauttaa sänkysi sopivaan lukuasentoon milloin tahansa. LINAK® HC40 -käsiohjainsarjan Advanced-versioissa voi suosikkiasentojen tallentamisen lisäksi luoda toiminnoille pikavalintoja ja esimerkiksi palauttaa sängyn suosikkiasentoon vain yhdellä painalluksella!

Tallenna suosikkiasennot tai -toiminnot HC40 Advanced -mallin pikapainikkeisiin

Olemme kaikki kokeneet tilanteen, jossa löydämme jotakin upeaa: herkullisen ruoan, kauniit vaatteet, erittäin mukavan nojatuolin, toiveet täyttävän toiminnon tai todella mukavan lukuasennon sängyssä. Tunnetta on vaikea selittää – silloin kaikki vain toimii. Entä jos kokemuksen haluaa saada uudelleen ja yrittää tehdä samanlaisen ruoan, löytää samanlaiset vaatteet tai luoda uudestaan samanlaisen mukavan lukuasennon? Se on lähes mahdotonta!

Näin ei ole enää. Ainakaan jälkimmäisen kohdalla. Jos löydät täydellisen lukuasennon säädettävässä sängyssä istuessasi tai käytät jotakin toimintoa yhä uudestaan ja uudestaan, voit nyt tallentaa ne pikavalinnoiksi!

Suosikkiasennot ja -toiminnot sormien ulottuvilla
HC40-käsiohjaimen Advanced-versioissa käyttäjät voivat tallentaa jopa neljä suosikkiasentoaan. Lisäksi käyttäjät voivat nimetä ne ja käyttää niitä pikavalintoina suoraan käsiohjaimen aloitusnäytöstä. Tämän toimintojen yhdistelmän ansiosta käyttäjät voivat nauttia miellyttävästä lukukokemuksesta yhä uudestaan ja uudestaan. Käyttäjä voi palata suosikkilukuasentoonsa yhdellä napsautuksella.

Useimmilla meistä on kaksi tai kolme suosikkitoimintoa, joita käytämme paljon muita toimintoja enemmän. Sen vuoksi suunnittelimme HC40:n ylimmäisen painikerivin, johon voidaan tallentaa useimmin käytettävät toiminnot ja asennot. Käyttäjä voi valita niihin kolme suosikkiasentoaan tai toimintoja, kuten hiljaisen hälytyksen tai uniajastimen.

HC40

Useimmin käytettävät toiminnot ovat aina vain muutaman napsautuksen päässä, mutta pikavalintaominaisuuden ansiosta käyttäjät voivat muokata käsiohjainta omien tarpeidensa mukaan. Jos käyttäjä haluaa esimerkiksi asettaa hiljaisen hälytyksen joka ilta, hän pääsee nyt valikkoon yhdellä napsautuksella! Näin he voivat nopeasti ja vaivattomasti asettaa herätyksen aamuksi ja nukahtaa rauhassa. 

Oikea käsiohjainvalinta edistyneisiin sänkymoottoreihin
HC40-käsiohjaimen Advanced-versioissa käyttäjä voi tallentaa suosikkiasentonsa. Toimintoa tukevat LINAK®-sänkymoottoreiden edistyneet versiot, sillä tällöin tarvitaan moottorin muistiominaisuutta. Yhdistäessään esimerkiksi HC40 Advanced -käsiohjaimen ja TD4 Advanced -sänkymoottorin laitevalmistajat voivat tarjota järjestelmän, jossa käyttäjät voivat tallentaa suosikkiasentonsa ja käyttää niitä yhä uudelleen. 

LINAK HC40 FRAME -käsiohjain säädettäviin moottorisänkyihin play-icon

LINAK HC40 FRAME™ -käsiohjain säädettäviin moottorisänkyihin

LINAK HC40 TWIST™ -käsiohjain säädettäviin moottorisänkyihin play-icon

LINAK HC40 TWIST™ -käsiohjain säädettäviin moottorisänkyihin

HC40 Advanced: käyttö ja valikkojen selaaminen play-icon

HC40 Advanced: käyttäminen

HC40: paristojen vaihtaminen play-icon

LINAK HC40 FRAME™ -käsiohjaimen paristojen vaihtaminen

HC40: tehdasasetusten palauttaminen play-icon

HC40 Advanced: käsiohjaimen tehdasasetusten palauttaminen

HC40: aloittaminen play-icon

HC40 Advanced: Käytön aloittaminen

HC40: muistipaikkojen tallentaminen play-icon

HC40: muistipaikkojen tallentaminen

HC40: pikavalintojen tallentaminen näytöllä play-icon

HC40 Advanced: pikavalintojen tallentaminen

Tiedostot

HC40 FRAME™

Tämä on säädettävien moottorisänkyjen käsiohjainten uusi sukupolvi, joka on suunniteltu käyttäjän näkökulmasta. HC40 FRAME™ -version metallikehys erottaa sen ulkoisesti HC40 TWIST™ -mallista.

HC40 TWIST™

Tämä on säädettävien moottorisänkyjen käsiohjainten uusi sukupolvi, joka on suunniteltu käyttäjän näkökulmasta. Ainutlaatuinen, kierteisesti muotoiltu HC40 TWIST™ eroaa ulkoasultaan HC40 FRAME™ -versioista

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä