Teknologia & trendit

Miksi valita säädettävä moottorisänky?

Kuusi käytännön syytä, miksi hankkia säädettävä moottorisänky, onpa ikäsi mikä hyvänsä.

Säädettävät sängyt ovat kaikkia varten.
Huolimatta siitä, kuka olet, minkä ikäinen olet, oletko terve vai onko kipuja, oletko sinkku tai perheellinen – säädettävä moottorisänky tuo aina lisämukavuutta elämään. Joistakin asioista saadaan helpompia ja mukavampia, ja samalla joissakin asioissa tulee vastaan vaihtoehtoja, joita et ole tullut koskaan miettineeksi.

Koe säädettävän sängyn lisääntynyt mukavuus, kun haluat….

Miksi valita säädettävä moottorisänky?

tehdä aamuistasi erityisiä.
Parhaimmat päivät ovat niitä, jolloin voit nukkua aamulla pitkään. Säädettävä moottorisänky tarjoaa sinulle mahdollisuuden muuntaa sänkysi muutamassa sekunnissa kotoisaksi paikaksi nauttia aamiaista.

Sinun tarvitsee vain nostaa sängyn selkäosaa välttääksesi ylimääräisten tyynyjen päällekkäin pinoamiselta tukeaksesi selkääsi.

Miksi valita säädettävä moottorisänky?

kokea mukavuutta raskauden aikana.
Raskausaika voi olla melko uuvuttavaa. Nukkuminen saattaa tuntua mahdottomalta, ja sänkyyn meneminen sekä sängystä nouseminen saattaa olla vaivalloista.

Säädä jalka- tai selkäosa saadaksesi haluamaasi mukavuutta – nuku, lepuuta kipeää selkää tai väsyneitä jalkoja ja siirry vaivattomasti sänkyyn ja pois sängystä.

 
Miksi valita säädettävä moottorisänky?

kokea mukavia hetkiä lapsesi kanssa.
Hoidatpa vastasyntynyttä vauvaasi tai haluat viettää kauniin läheisen hetken sängyssä, mukavuus on oleellinen asia. Ja onpa sitten yö tai päivä, sinun täytyy pystyä löytämään asento, jonka ansiosta sinulla ja lapsellesi on mukavaa olla – joskus useampia tunteja kerrallaan. Kohota vain jalkaosaa, nosta säädettävän sängyn selkänojaa, ja saat aikaan parhaan mahdollisen hetken itsellesi.

Miksi valita säädettävä moottorisänky?

Lepää ja toivu liikuntasuorituksen jälkeen.
On tunnettu tosiasia, ja on yhtä tärkeää kuin itse harjoitus, että keho pääsee toipumaan kunnolla kovan liikuntasuorituksen jälkeen. Nosta jalkatuki ja anna väsyneiden jalkojen toipua paremmin rasituksista.

 
Miksi valita säädettävä moottorisänky?

rentoutua tai työskennellä.
Ehkä sinun täytyy lukea sähköpostiviesti tai tarkistaa muistiinpanosi huomisen kokousta varten vielä kertaalleen. Ehkä haluat vain lukea uuden kappaleen meneillään olevasta kirjastasi. Onpa syy mikä tahansa, olosi on todennäköisesti mukavampi, kun sinulla on tukeva selkätuki ja jalat yläasennossa. Säädettävän sängyn ansiosta kaikki on mahdollista painiketta painamalla.

Miksi valita säädettävä moottorisänky?

lopettaa kuorsauksen.
Ehkä olet tietoinen tilanteesta? Kumppanisi kuorsaa ja valvottaa sinua koko yön. Yksi helpoimmista tavoista minimoida kuorsaus on helpottaa hengitystä säätämällä selkänojaa ylöspäin – usein niinkin vähän kuin kymmenen senttimetriä riittää. Hiljaisella säädettävillä sängyllä sinulla on mahdollisuus auttaa itseäsi ja kumppaniasi – herättämättä häntä!

 

Valitse säädettävä moottorisänky ja lisää mukavuutta elämääsi.

Kuusi syytä hankkia säädettävä moottorisänky play-icon

Miksi valita säädettävä moottorisänky?

LINAK TWINDRIVE® TD4 – uuden sukupolven kaksoiskaramoottorijärjestelmät play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - sänkymoottorijärjestelmien uusi sukupolvi

Tiedostot

Miksi valita säädettävä moottorisänky?

Lue kuusi käytännön syytä, miksi hankkia sähkökäyttöinen säädettävä moottorisänky, onpa ikäsi mikä hyvänsä. Sähkökäyttöisen säädettävän moottorisängyn mukavuus ja joustavuus tekevät monista kokemuksistasi huomattavasti viihtyisämpiä.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.