Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Miksi valita säädettävä moottorisänky?

Seitsemän käytännön syytä säädettävän moottorisängyn hankkimiseen – olitpa minkä ikäinen tahansa.

Säädettävät sängyt on tarkoitettu kaikille
Riippumatta siitä, kuka olet, minkä ikäinen olet, oletko terve vai onko kipuja, oletko sinkku vai perheellinen – säädettävä sänky tuo lisämukavuutta elämään. Se helpottaa arkea ja tekee olosi mukavammaksi, ja voit myös löytää mahdollisuuksia, joita et ole edes koskaan tullut ajatelleeksi.

Koe säädettävän sängyn lisämukavuus, kun haluat:

Miksi valita säädettävä moottorisänky?

Rentoutua tai työskennellä
Ehkä sinun täytyy lukea sähköpostia tai käydä läpi muistiinpanosi seuraavan päivän kokousta varten, tai kenties haluat vain lukea hyvää kirjaa. Olipa syy mikä tahansa, olosi on todennäköisesti mukavampi, kun sinulla on tukeva selkätuki ja jalat yläasennossa. Säädettävää sänkyä käyttämällä voit toteuttaa kaiken tämän yhdellä napinpainalluksella.

Miksi valita säädettävä moottorisänky?

Tee heräämisestäsi entistä mukavampaa
Parhaat päivät ovat niitä, joina voi nukkua pitkään. Voit tehdä säädettävästä moottorisängystä kotoisan aamiaispaikan parissa sekunnissa.

Voit tukea selkääsi nostamalla sängyn selkäosaa sen sijaan, että pinoaisit taaksesi tyynyjä.

 

LINAK-sänky

Parantaa arkirutiinejasi
Älykoti tarkoittaa paljon muutakin kuin kodinkoneille ja -kalusteille ”juttelua” virtuaaliavustajaa tukevan laitteen kautta. Kun yhdistät sängyn langattomaan verkkoon, yhdistät samalla makuuhuoneen älykotiin, mikä tuo tullessaan erilaisia lisämukavuuksia ja helpottaa tätä kautta arkeasi. Kuvittele järjestelmä, joka nukkumaanmenoaikaan himmentää automaattisesti valot, lukitsee ulko-oven ja siirtää sängyn sulavasti nukkuma-asentoon, kun sanot: ”Alexa, Hyvää yötä!” Kaikki tämä sormeakaan nostamatta. LINAK-puheohjausratkaisu toimii sekä Ok Googlen että Amazon Alexan kanssa.

 
Miksi valita säädettävä moottorisänky?

Tehdä olosi mukavammaksi raskauden aikana
Raskausaika voi olla uuvuttavaa. Nukkuminen saattaa tuntua mahdottomalta ja sänkyyn meneminen sekä siitä nouseminen voi olla hankalaa.

Säädettävää sänkyä käyttäessäsi voit yksinkertaisesti säätää jalka- tai selkäosan mahdollisimman mukavaan asentoon ja nukkua, lepuuttaa kipeää selkääsi tai väsyneitä jalkojasi tai mennä makuulle ja nousta vaivattomasti.

Miksi valita säädettävä moottorisänky?

Koe mukavia hetkiä lastesi kanssa
Viihtyisät hetket lasten kanssa ovat tärkeitä, halusitpa sitten imettää tai vain rentoutua yhdessä. Syystä tai vuorokaudenajasta riippumatta sinun on voitava löytää sekä itsesi että lapsen kannalta mahdollisimman mukava asento – joskus jopa tuntikausiksi kerrallaan. Säädettävää sänkyä käyttäessäsi voit parantaa mukavuutta esimerkiksi kohottamalla sängyn selkänojaa tai nostamalla sen jalkaosaa.

 
Miksi valita säädettävä moottorisänky?

Lopeta kuorsaaminen
Onko tämä tuttu tilanne? Kumppanisi kuorsaa ja valvottaa sinua koko yön. Yksi helpoimmista tavoista vähentää kuorsausta on helpottaa hengitystä selkänojaa nostamalla – usein vain kymmenen senttiä riittää. Koska sänkyä voidaan säätää lähes äänettömästi, autat itsesi lisäksi myös kumppaniasi, sillä sinun ei tarvitse herättää häntä.

Miksi valita säädettävä moottorisänky?

Lepää ja palaudu liikuntasuoritustesi jälkeen
On tunnettu tosiasia – ja yhtä tärkeää kuin itse liikunta – että keho pääsee palautumaan raskaan liikunnan jälkeen.

Säädettävässä sängyssä voit yksinkertaisesti nostaa jalkatukea ja lepuuttaa väsyneitä jalkojasi.

 
 
Google, YouTube ja Google Nest Mini ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.
Google Assistant ei ole saatavilla joissakin maissa ja tietyillä kielillä.
Amazon, Alexa ja niihin liittyvät logot ovat joko Amazon.com, Inc:n tai sen konserniyhtiöiden tuotemerkkejä.
 

Valitse säädettävä moottorisänky ja tuo lisämukavuutta elämääsi.

Kuusi syytä hankkia säädettävä moottorisänky play-icon

Miksi valita säädettävä moottorisänky?

LINAK TWINDRIVE® TD4 – uuden sukupolven kaksoiskaramoottorijärjestelmät play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - sänkymoottorijärjestelmien uusi sukupolvi

Tiedostot

Esittelyssä säädettävien sänkyjen puheohjaus

Älykaiuttimia alkaa olla kaikkialla – myös makuuhuoneissa. Liitettävyyspakettimme avulla yrityksesi voi taata valmistamisensa sänkyjen tulevaisuuden, vahvistaa brändiään ja auttaa käyttäjiä muuttamaan arkirutiinejaan. Yrityksesi kannattaa aloittaa tuotteidensa parantaminen ja asiakkaidensa unelmien toteuttaminen LINAKin avulla jo tänään.

Miksi valita säädettävä moottorisänky?

Lue kuusi käytännön syytä, miksi hankkia sähkökäyttöinen säädettävä moottorisänky, onpa ikäsi mikä hyvänsä. Sähkökäyttöisen säädettävän moottorisängyn mukavuus ja joustavuus tekevät monista kokemuksistasi huomattavasti viihtyisämpiä.

HOMELINE-tuotevalikoima

Tutustu HOMELINE-järjestelmiin ja -tuotteisiin säädettäville sängyille ja nojatuoleille.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä