Teknologia & trendit

ZERO™-teknologia kotiin tarkoitetuissa tuotteissa

LINAK ZERO™ -teknologian ansiosta säädettävien kotisänkyjen valmiustilan virrankulutus laskee jopa alle 0,1 wattiin – näin myös hiilidioksipäästöt pysyvät mahdollisimman pieninä.

Lisääntynyt tietoisuus ilmastonmuutoksen vaikutuksista on saanut ihmiset kiinnittämään huomiota myös niihin hiilidioksidipäästöihin, jotka johtuvat erilaisten laitteiden valmiustilassa kuluttamasta virrasta. 

Sen vuoksi LINAK kehitti ZERO™-teknologian, joka on nostanut kalusteiden valmiustilan virrankulutukselle asetettavia vaatimuksia. Sitä käytetään useissa säädettäviin kotisänkyihin tarkoitetuissa tuotteissamme.

Tee ilmastoteko
Jotta säädettävä moottorisänky voisi alkaa liikkua välittömästi painiketta painettaessa, sen täytyy käyttää hiukan sähköä myös valmiustilassa. ZERO™-teknologian ansiosta valmiustilan tavallinen virrankulutus vähenee jopa 0,1 wattiin.

Jos haluat lisätietoja ZERO™-teknologiasta, ota yhteyttä LINAKiin.
LINAK TWINDRIVE® TD4 – uuden sukupolven kaksoiskaramoottorijärjestelmät play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - sänkymoottorijärjestelmien uusi sukupolvi

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.