Karamoottorit

LA18 IC Advanced

LINAK® LA18 IC (Integrated Controller, integroitu ohjain) Advanced on kompakti, muistitoiminnon sisältävä ratkaisu säädettäviin moottorisänkyihin. Järjestelmässä on yksi päämoottori ja yksi tai useampia lisämoottoreita. Siihen on integroitu Bluetooth® BLE, sängynalusvalo sekä vihreä virran merkkivalo. Järjestelmä voidaan toimittaa myös helposti paikalleen napsautettavalla takakiinnikkeellä.

LA18 IC Advanced

LA18 IC Advanced on  säädettäviin kotisänkyihin kehitetty karamoottorijärjestelmä. Järjestelmässä on yksi ensisijainen LA18 IC Advanced sekä yksi tai useampia toissijaisia LA18 IC Advanced -karamoottoreita. Se on lähes äänetön, erittäin tehokas (6 000 N), ja siihen sisältyy myös muistitoiminto. Järjestelmä on kompakti ja sulavalinjainen ja muodostuu vain muutamasta komponentista, joten se on helppo asentaa. Siihen on integroitu sekä sängynalusvalo että vihreä virran merkkivalo.

Järjestelmä tukee langattomia käsiohjaimia sekä Bed Control -sovellusta. Sen kanssa voidaan käyttää myös erilaisia lisävarusteita, kuten hierontamoottoreita, USB-latureita ja ylimääräisiä sängynalusvaloja. Järjestelmän karamoottorit voidaan varustaa valinnaisilla paikalleen napsautettavilla takakiinnikkeillä, jotka tekevät asentamisesta erittäin helppoa ja nopeaa.

LA18 IC Advanced -esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

LA18 IC Advanced -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kuvataan yhden karamoottorin LA18 IC Advanced -järjestelmän parikytkentä, käyttöönotto ja käyttö.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.