Karamoottorit

LA18 IC Standard

LINAK® LA18 IC Standard on säädettäviin moottorisänkyihin suunniteltu ratkaisu. Järjestelmässä on yksi ensisijainen ja yksi tai useampia toissijaisia karamoottoreita, ja sen työntövoima on peräti 6 000 N. Se on muotoilultaan kompakti, ja se voidaan varustaa paikalleen napsautettavalla takakiinnikkeellä, joka helpottaa ja nopeuttaa asennusta. Siihen on integroitu Bluetooth® BLE sekä vihreä virran merkkivalo.

LA18 IC Standard

LA18 IC Standard -karamoottorijärjestelmä on suunniteltu säädettäviin moottorisänkyihin. Järjestelmä on lähes äänetön, erittäin tehokas (6 000 N) ja muotoilultaan sulavalinjainen.

Integroitu ohjain (IC) tekee järjestelmästä kompaktin ja helpomman asentaa, sillä siinä on tavallista vähemmän komponentteja. Järjestelmään on integroitu vihreä virran merkkivalo ja sängynalusvalo. Lisäksi se tukee langattomia käsiohjaimia ja Bed Control -sovellusta. Ratkaisuun on saatavana valinnaisena paikalleen napsautettava takakiinnike, joka helpottaa ja nopeuttaa asennusta.

 

LA18 IC Standard -esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

LA18 IC Standard -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kuvataan yhden karamoottorin LA18 IC Standard -järjestelmän parikytkentä, käyttöönotto ja käyttö.

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.