Teknologia & trendit

IC-teknologia (integroitu ohjain) säädettäviin moottorisänkyihin

IC-teknologia (integroitu ohjain) pitää järjestelmään kuuluvien tuotteiden määrän mahdollisimman pienenä, mikä vähentää kokoonpanoon kuluvaa aikaa ja valmistuksen kustannuksia sekä auttaa sänkyvalmistajia optimoimaan varaston hallintaa.

Säädettävien moottorisänkyjen IC-teknologialla varustetuissa karamoottoreissa ohjain on sisäänrakennettu moottoriin. Teknologia tarjoaa merkittävän edun sänkyjen valmistajille ja suunnittelijoille sekä käyttäjille, sillä se vähentää järjestelmään kuuluvien tuotteiden määrän mahdollisimman pieneksi. Näin täydellinen järjestelmä pysyy erittäin kompaktina, jolloin se voidaan helposti integroida osaksi lukuisia erilaisia sänkymalleja. Huomattava etu on myös se, että IC-teknologian ansiosta suunnittelijoiden ja valmistajien ei enää tarvitse hallita ja asentaa ohjausyksiköitä.

Säästää aikaa ja vaivaa niin valmistuksessa kuin varaston hallinnassakin
Valmistajien ei integroidun ohjaimen ansiosta tarvitse enää ottaa ohjausyksikköä huomioon tuotannossaan, mistä on paljon etua valmistuksessa sekä varaston hallinnassa. Valmistuksessa IC-teknologia vähentää täyden järjestelmän asentamiseen tarvittavien kaapeleiden määrää ja nopeuttaa asennusta. Valmistajien varaston hallinta tehostuu, sillä ohjausyksiköt ja niiden kaapelit eivät enää vie tilaa eikä niitä tarvitse hallita osana varastoja.

Sänkyjen suunnittelijoille etuna on se, että integroidulla ohjaimella varustetut järjestelmät vievät vain vähän tilaa huonekaluissa, jolloin niihin on entistä helpompi lisätä säädettävyyttä. Lisäksi sen ansiosta kuluttajille voidaan tarjota säädettäviä sänkyjä, joiden alla on tilaa.

Kaapeleiden vähenemisestä hyötyä kaikille
Niin sänkyjen valmistajat kuin niiden suunnittelijatkin hyötyvät lisäksi siitä, että karamoottoriin sisäänrakennettu ohjain tarvitsee muita ratkaisuja vähemmän kaapeleita, jotka voivat rikkoutua tai jäädä jumiin sängyn rungon väliin. Tämän ansiosta järjestelmät rikkoutuvat harvemmin, eikä kaapeleiden korvaamiseen ja uusien asentamiseen kulu turhaan rahaa. Edut ovat selvät: vain vähän huoltoa tarvitseva säädettävä sänky on ehdottomasti paras vaihtoehto. Kuluttajat hyötyvät tästä automaattisesti, sillä mahdollisesti rikkoutuvia tai vahingoittuvia osia on entistä vähemmän. Näin sänky tarvitsee todennäköisesti myös vähemmän korjaamista.

Alla olevissa samankaltaisissa tuotteissa esitellään muita IC-teknologialla varustettuja säädettäviin moottorisänkyihin tarkoitettuja LINAK®-tuotteita.

 
LINAK Korkealuokkainen tuotanto play-icon

LINAK korkealuokkainen tuotanto

LINAK TWINDRIVE® TD4 – uuden sukupolven kaksoiskaramoottorijärjestelmät play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - sänkymoottorijärjestelmien uusi sukupolvi

LINAK TWINDRIVE® TD4 Mekaaninen alaslasku play-icon

LINAK TWINDRIVE® TD4 Mekaaninen alaslasku

LINAK TWINDRIVE® TD4 Asennus play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 asennus

LINAK TWINDRIVE® TD4 Yhdistäminen play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 yhdistäminen

Kurkistus kulissien taakse: LINAK®-sänkymoottorien tuotanto Slovakiassa play-icon

Kurkistus kulissien taakse: LINAK®-sänkymoottorien tuotanto Slovakiassa

Tiedostot

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.