Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Sisäänrakennetun ohjauselektroniikan käyttäminen säädettävissä moottorisängyissä

Integroimme säädettäviin moottorisänkyihin tarkoitettuihin karamoottoriratkaisuihin ohjausyksikön, jotta järjestelmässä olisi mahdollisimman vähän komponentteja. Tämä vähentää sekä asennukseen kuluvaa aikaa että tuotantokustannuksia ja auttaa sänkyvalmistajia optimoimaan varastonhallintansa.

Sisäänrakennetun ohjauselektroniikan käyttäminen säädettävissä moottorisängyissä

Koska säädettäviin moottorisänkyihin tarkoitetuissa karamoottoreissa on sisäänrakennettu ohjauselektroniikka, ohjausyksikkö on integroitu suoraan karamoottoriin. Tämä teknologia tuo merkittävän edun niin sänkyvalmistajille ja suunnittelijoille kuin käyttäjillekin, sillä se pitää järjestelmän komponenttien määrän mahdollisimman pienenä. Näin järjestelmäkokonaisuus on vaivaton integroida mitä erilaisimpiin sänkymalleihin. Merkittävä etu on myös se, että sisäänrakennetun ohjauselektroniikan ansiosta suunnittelijoiden ja valmistajien ei enää tarvitse käsitellä ja asentaa ohjausyksikköjä erikseen.

Säästää aikaa ja vaivaa niin valmistuksessa kuin varastonhallinnassakin
Sisäänrakennetun ohjauselektroniikan ansiosta valmistajien ei enää tarvitse ottaa ohjausyksikköä huomioon tuotannossaan, mikä helpottaa sekä valmistusta että varastonhallintaa. Valmistuksessa tämä vähentää järjestelmäkokonaisuuden asentamiseen tarvittavien kaapeleiden määrää ja nopeuttaa asennusta. Valmistajien varastonhallinta tehostuu, sillä ohjausyksiköt ja niiden kaapelit eivät enää vie tilaa eikä niitä tarvitse hallita osana varastoja.

Sänkyjen suunnittelijoille etuna on se, että sisäänrakennetulla ohjauselektroniikalla varustetut järjestelmät vievät vähän tilaa kalusteissa, joten niihin on entistä helpompi lisätä säätötoimintoja, ja kuluttajille voidaan tarjota säädettäviä sänkyjä, joiden alla on tilaa.

Kaapeleiden vähenemisestä on hyötyä kaikille
Niin sänkyjen valmistajat kuin niiden suunnittelijatkin hyötyvät lisäksi siitä, että karamoottoriin integroitu ohjausyksikkö tarvitsee muita ratkaisuja vähemmän kaapeleita, jotka voivat rikkoutua tai tarttua sängyn runkoon. Tämän ansiosta järjestelmät rikkoutuvat harvemmin, eikä kaapeleiden korvaamiseen ja uusien asentamiseen kulu turhaan rahaa. Edut ovat selvät: vain vähän ylläpitoa tarvitseva säädettävä sänky on ehdottomasti voittava konsepti. Käyttäjät hyötyvät tästä automaattisesti, sillä herkästi rikkoutuvia ja vaurioituvia osia on vähemmän, joten sängyt eivät vaadi paljoakaan ylläpitoa.

Alla olevien tuotteiden luettelossa esitellään sisäänrakennetulla ohjauselektroniikalla varustettuja säädettäviin moottorisänkyihin tarkoitettuja LINAK®-tuotteita.

 
LINAK TWINDRIVE® TD4 – uuden sukupolven kaksoiskaramoottorijärjestelmät play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - sänkymoottorijärjestelmien uusi sukupolvi

LINAK TWINDRIVE® TD4 Mekaaninen alaslasku play-icon

LINAK TWINDRIVE® TD4 Mekaaninen alaslasku

LINAK TWINDRIVE® TD4 Asennus play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 asennus

LINAK TWINDRIVE® TD4 Yhdistäminen play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 yhdistäminen

Kurkistus kulissien taakse: LINAK®-sänkymoottorien tuotanto Slovakiassa play-icon

Kurkistus kulissien taakse: LINAK®-sänkymoottorien tuotanto Slovakiassa

Tiedostot

HOMELINE-tuotevalikoima

Tutustu HOMELINE-järjestelmiin ja -tuotteisiin säädettäville sängyille ja nojatuoleille.

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä