Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Trendisarja – Monitoimikalusteiden säätäminen

Suurimmissa kaupungeissa kerrostalojen yhä pienempiin asuntoihin on keksittävä luovia ratkaisuja. Kodinkoneille ja huonekaluille on vähän tilaa, joten monitoimikalusteiden kysyntä kasvaa.

Ne ovatkin sisustus- ja huonekalualan suosituimpia trendejä. Kauniin muotoilun ja hyödyllisten toimintojen yhdistämisestä tulee entistä tärkeämpää suurkaupunkien väkiluvun kasvaessa ja pikkuasuntojen määrän lisääntyessä. 

Asuintilojen optimointi
Monipuoliset ratkaisut ja mallit tuovat käyttäjille mukavuutta pienissäkin kodeissa, ja ne ovat usein myös erittäin tyylikkäitä.

Monitoimikalusteet on suunniteltu useampaan kuin yhteen käyttötarkoitukseen ja tilankäytön maksimointiin. Joustavuus on tässä avainsana.

Joustavuutta liikkeen avulla
Säädettävistä kalusteista on tullut jo luonteva osa suurkaupunkien pikkuasuntojen sisustusta. Säädettäviin kalusteisiin tarkoitettujen laadukkaiden karamoottoriratkaisujen valmistajana LINAK seuraa funktionaalisen muotoilun kehitystä tarkkaan. Tiedämme, että sähkökäyttöiset karamoottorit tuovat kalusteisiin muitakin etuja kuin sulavan liikkeen. Niiden ansiosta käyttäjien ei tarvitse siirtää huonekaluja käsin tai muuntaa tuolia sängyksi tai kahvipöytää ruokapöydäksi omin voimin.

Alla olevissa artikkeleissa on esimerkkejä tavallisista kodin huonekaluista, jotka on suunniteltu useampaan kuin yhteen käyttötarkoitukseen. Kaikki esimerkkikalusteet ovat upeasti, intuitiivisesti ja luovasti suunniteltuja.

Monitoimisängyt

Säädettävät moottorisängyt

Sänky vie kotona tavallisesti paljon tilaa. Tässä kolme esimerkkiä sängyistä, joilla on useampia käyttötarkoituksia ja jotka säästävät tilaa.
Lue lisää.
 
 
Monitoimituolit

Noja- ja lepotuolit

Monet haluavat nojatuolin. Luovalla suunnittelulla nojatuolista voidaan kuitenkin tehdä paljon muutakin kuin pelkkä tuoli. Tässä kolme esimerkkiä.
Lue lisää.
 
 
Monitoimipöydät

Työ- ja ruokapöydät

Pienissä asunnoissa pöydän ympärille ei usein jää riittävästi tilaa. Tässä kolme hyvää esimerkkiä siitä, miten monitoimipöytä voi auttaa.
Lue lisää.
 
 
Monitoimisohvat

Lepo- ja vuodesohvat

Useimmat haluavat kotiinsa lepo- tai vuodesohvan. Tässä esimerkki sohvasta, jolla voi olla muitakin käyttötarkoituksia ja joka sopii paremmin pieneen asuntoon.
Lue lisää.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä