Ota yhteyttä meihin
Trendisarja Miniasunnot - New York

LifeEdited2 – 32 m², New York

 
 

Tämä New Yorkin Sohon kaupunginosassa sijaitseva 32 neliön asunto on hyvä esimerkki mikroasumisesta. LifeEdited2-asunnon on suunnitellut mikroasumisen asiantuntija Graham Hill, joka on erikoistunut minimalististen ja monitoimisten kotien suunnitteluun.

32 neliötä ei kuulosta paljolta, mutta silti Graham Hill on onnistunut suunnittelemaan asuntoon tarpeeksi tilaa kymmenelle päivällisvieraalle sekä neljä sänkyä, runsaasti säilytystilaa ja erillisen keittiön ja kylpyhuoneen.

Asunnossa on huone, joka toimii niin makuu- ja olohuoneena kuin ruokailutilanakin. Sohvan korkeutta voidaan säätää manuaalisesti, jolloin siitä tulee suuri ruokapöytä. Sänky voidaan nostaa seinälle sohvan taakse, josta se otetaan jälleen esille, kun on aika nukkua. Lisäksi kotitoimistoa voidaan käyttää baarina sekä kahden sängyn vierashuoneena, jossa hyödynnetään osaa olohuoneen sohvasta.

Jos tämän asunnon kalusteissa käytettäisiin sähkökäyttöisiä karamoottoreita, sänky voitaisiin taittaa kokoon yhdellä painalluksella selkää rasittamatta. Jos sohvana ja ruokapöytänä toimivan kalusteen korkeutta säädettäisiin LINAKin järjestelmällä, sitä voisi käyttää myös pöytänä seisten työskentelyyn, jolloin pienestä newyorkilaisasunnosta tulisi vielä monikäyttöisempi.

Lue lisää asunnosta osoitteessa LifeEdited.com.

Trendisarja Miniasunnot - New York

© 2018 LifeEdited. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tiedostot

HOMELINE-tuotevalikoima

Tutustu HOMELINE-järjestelmiin ja -tuotteisiin säädettäville sängyille ja nojatuoleille.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä