Trendisarja Miniasunnot - Hongkong

Sim-Plex – 30 m², Hongkong

 
 

Myös Hongkongissa on yhä enemmän tarvetta pienille asunnoille. Siellä tavoitteeksi on otettu entistä edullisempien asuntojen rakentaminen. Suunnitelman mukaan vuoteen 2027 mennessä kaupunkiin rakennetaan 280 000 julkisesti sekä 180 000 yksityisesti rahoitettua uutta asuntoa.

Hongkongin kaupunki on tunnettu maailman korkeimpiin kuuluvista kiinteistöjen hinnoistaan, ja siellä myös asutaan ahtaammin kuin useimmissa muissa maailman kaupungeissa. Se on saanut useat suunnittelijat kääntämään huomionsa pieniin asuntoihin, joiden huoneissa hyödynnetään monikäyttöisiä huonekaluja.

Tämä 30 neliön asunto on siitä hyvä esimerkki, sillä se toimii niin asuntona kuin taidetta rakastavan omistajansa gallerianakin. Asunnossa voi nukkua neljä henkilöä, sillä sen erillisessä makuuhuoneessa on kaksi sänkyä. Lisäksi siinä on ruokailutilan sisältävä olohuone, keittiö ja kylpyhuone. Ja ikään kuin siinä ei vielä olisi ollut tarpeeksi, on pienessä asunnossa tilaa vielä pianollekin.

Muutamia karamoottoriratkaisuja lisäämällä tästä asunnosta voitaisiin tehdä vielä monikäyttöisempi. Sohvan säädettävät käsinojat voisivat tarjota lisäsuojaa nostetulle työtasolle. Makuuhuoneessa olevan työpöydän korkeutta voitaisiin säätää nostopilarilla, jolloin sitä voisi käyttää pöytänä, yöpöytänä ja työasemana seisten työskentelyyn. Television voisi piilottaa kalusteen sisälle kun se ei ole käytössä, jolloin taide-esineille jää enemmän tilaa.

Lisätietoja asunnosta on osoitteessa Sim-plex-design.com.

Trendisarja Miniasunnot - Hongkong

© 2018 LifeEdited. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tiedostot

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.