Työpöydät, ruokapöydät

Työ- ja ruokapöydät

 
 

Monille meistä on hankalaa mahduttaa kaikki vieraat samaan ruokapöytään. Jotta kaikki voisivat nauttia ateriasta täysin rinnoin, tilaa on oltava riittävästi. Pieniin asuntoihin suurta ruokapöytää ei kuitenkaan yleensä edes hankita, sillä muille huonekaluille on saatava tilaa. Mutta mitäpä jos tämän voisikin ratkaista jollakin muulla tavoin?

 

Seditin Fiesta

Fiesta-pöytä© Sedit Srl., kaikki oikeudet pidätetään.
 

Sivupöytä ei tule monille aivan ensimmäisten joukossa mieleen 12-henkiselle seurueelle illalliskutsuja järjestettäessä – paitsi jos olet Fiesta-pöydän suunnitellut italialainen valmistaja Sedit. Ensisilmäyksellä Fiesta vaikuttaa tavalliselta sivupöydältä – se on kapea, tyylikäs ja sopii mukavasti seinää vasten. Fiestassa piilee kuitenkin salaisuus. Siihen sisältyy kolme (tai neljä) ylimääräistä pöytälevyä, joista saadaan parissa minuutissa 6–12 hengen ruokapöytä. Se soveltuu erinomaisesti pieniin koteihin ja jopa pikkuasuntoihin.

Siitä voi jopa tehdä työpöydän käyttämällä yhtä tai kahta levyä. Kuvittele, jos tässä pöydässä olisikin sähkökäyttöiset nostopilarit. Siitä voisi tehdä säädettävän työpöydän TAI kodin kokouspöydän työkavereita varten.

Saat lisätietoja pöydästä valmistajan englanninkieliseltä sivustolta.

 

Resource Furnituren Vengio

Vengio-pöytäpeili© Resource Furniture, kaikki oikeudet pidätetään.
 

Hyvä esimerkki on myös yhdysvaltalaisen Resource Furnituren Vengio-pöytä. Vengio on tilansäästämisen mestari. Tuotteen monitoimisuus paljastuu, kun tätä seinäpeiliä vedetään – tällöin siitä voidaan tehdä ruoka- tai työpöytä. Se soveltuu erinomaisesti pieniin asuntoihin, joihin ei muutoin tekisi mieli kutsua vieraita. Vengioa voi käyttää kotona myös työpöytänä.

Saat lisätietoja pöydästä valmistajan englanninkieliseltä sivustolta.

 

Skovbyn #236

Skovby #236 -pöytä© Skovby Møbelfabrik A/S, kaikki oikeudet pidätetään.
 

Tanskalaisyritys Skovby on jo ottanut LINAK-karamoottoriratkaisun käyttöön monitoimikalusteissaan. Skovby #236 -sohvapöydän levyn alle on piilotettu kytkin. Pöytä kohoaa ja muuntuu kuuden hengen ruokapöydäksi yhdellä napinpainalluksella. Pöytä on akkukäyttöinen, joten siinä ei ole johtoja ja sen paikkaa on helppo vaihtaa.

Saat lisätietoja pöydästä valmistajan englannin- tai tanskankieliseltä sivustolta.

 

Sähköisen säädettävyyden lisääminen

Monet muutkin monitoimikalusteet voisivat hyötyä sähköisestä säädöstä. Parempi ergonomia on selkein etu. LINAK®-karamoottoreiden osissa ei lisäksi ole lainkaan PVC:tä, ja moottoreiden virrankulutus valmiustilassa on erittäin pieni– vain 0,1 W. Häiritseviä ääniäkään ei tarvitse pelätä, sillä järjestelmä on erittäin hiljainen. LINAK-ratkaisun integrointi kalusteisiin tarkoittaa parempaa ergonomiaa, monitoimisuutta ja käytännön etuja huonekaluihin tuotteiden ulkoasusta tinkimättä.