Ota yhteyttä meihin
Sohvat, vuodesohvat

Lepo- ja vuodesohvat

 
 

Sohva on kodin keskeisimpiä huonekaluja. Sohvalla vietetään aikaa ystävien tai perheen kanssa esimerkiksi televisiota katsellen tai kahvitellen. Tästä syystä sohva on usein välttämätön huonekalu ahtaissakin kodeissa. Monitoimisuus tekee sohvasta vielä entistäkin tärkeämmän pikkuasunnoissa. Alla on tästä hyviä esimerkkejä.

 

Proteasin Twinny

Twinny-sohvasta kerrossängyksi© PROTEAS – PAPAIOANNOU BROS SA, kaikki oikeudet pidätetään.
 

Twinny-sohva on monitoimisohvan synonyymi. Tämä kreikkalaisen suunnittelutoimisto Proteasin luomus on varsin epätavanomainen vuodesohva. Sohvasta saa parissa sekunnissa kerrossängyn. Aika nerokasta!

Saat lisätietoja kerrossänkysohvasta valmistajan englanninkieliseltä sivustolta.

 

Matthew Paukin Slot

Slot-sohva© Matthew Pauk, kaikki oikeudet pidätetään.
 

Yhdysvaltalainen lenkkitossusuunnittelijaguru Matthew Pauk hioi Slot-sohvaa suunnitellessaan sen muotoa, ulkoasua ja mukavuutta erittäin huolellisesti. Lopputuloksena syntyi huonekalu, johon tiivistyvät kaikki sohvan tärkeimmät ominaisuudet. Tämä kolmenistuttava luomus kätkee sisäänsä rahin, sohvapöydän ja kaksi ulosvedettävää tuolia. Slot soveltuu moniin tarkoituksiin: nukkumiseen, televisionkatseluun tai vaikkapa elokuva- tai viininmaisteluiltojen järjestämiseen.

 

Emanuele Maginin Sosia

Sosia-vuodesohva© Emanuele Magini, kaikki oikeudet pidätetään.
 

Italialaissuunnittelija Emanuele Magini on luonut kahdenistuttavan sohvan, joka on kääritty vetoketjulla avattavaan kankaaseen. Sosia-sohva muuntuu kahdeksi nojatuoliksi, yhdeksi sängyksi tai vaikkapa pieneksi pukuhuoneeksi. Tämä on erinomainen esimerkki luovuudesta ja suunnittelusta, jossa ymmärretään, miten dynaamiset kalusteet voivat olla osa kaunista sisustusta ja mukautua pienissä asunnoissa asuvien arkeen.

 
 

Sähköisen säädettävyyden lisääminen

Kuvittele, että nämä tai muut nerokkaat monitoimikalusteet olisi varustettu sähkökäyttöisillä karamoottoreilla. Käyttäjien olisi vielä helpompaa vaihtaa huonekalujensa käyttötarkoitusta – siihenhän tarvittaisiin vain yksi napinpainallus.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä