Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL18

Kompakti kaksiosainen nostopilari, jossa on neliönmuotoiset profiilit. Siinä on moottorikotelo ja se on erittäin tukeva. Pilari on helposti integroitavissa erilaisiin pöytämalleihin. DL18 on saatavana vain PLUS-versiona. Tämä tarkoittaa sitä, että siinä on huomaamattomat liukujohteet, jotka viimeistelevät pöydän tyylikkään muotoilun.

DL18

DESKLIFT™ DL18 on kompakti kaksiosainen nostopilari, jossa on neliönmuotoiset profiilit ja moottorikotelo. Sen huomaamattomat liukujohteet takaavat pelkistetyn muotoilun, joten se soveltuu ihanteellisesti mitä erilaisimpiin pöytämalleihin erityisesti toimistoissa. DL18-nostopilarissa on samat ulkomitat ja asennusreiät kuin kolmiosaisessa DL19-pilarissa. Niissä voidaan siis käyttää samoja pöytärunko- ja jalkavasterakenteita. Yhdistelmäpöytien ratkaisuja varten pilariin on saatavana kiinnitysrauta. DL18-pilari on erittäin tukeva, ja se on kompaktin moottorikotelonsa ansiosta helppo integroida hyvin monenlaisiin pöytämalleihin.

DL18-pilaria on saatavana kolmessa vakiovärissä (musta, harmaa ja valkoinen), mutta se voidaan valinnaisesti toimittaa myös muunvärisenä.

DL18-nostopilaria säädetään DESKLINE®-ohjausyksiköllä (CBD), joka optimoi rinnakkaiskäytön ja on melutasoltaan miellyttävän alhainen. Ohjausyksikkömallista riippuen DL18-pilareita voidaan käyttää yksittäisenä pilarina, 2-, 3- tai 4-jalkaisena rinnakkaisjärjestelmänä tai moniajojärjestelmänä jopa 16 rinnakkaispilarilla. Pöydän säätöön voidaan käyttää erilaisia pöytäohjaimia.


DL18-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

DL18/DL19 -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.