Ota yhteyttä meihin
Järjestelmä

Inline-nostopilarijärjestelmät

Jos yrityksesi etsii huomaamattomia nostopilareita, joissa ei ole moottorikoteloa, LINAK®-inline-pilarijärjestelmä on sopivin vaihtoehto.

In-line-nostopilarijärjestelmät

Monia etuja työpöytiin
LINAK®-järjestelmässä on yksi tai useampi nostopilari sekä ohjausyksikkö ja ohjain, jotka on yhdistetty toisiinsa.

Yrityksesi voi valita haluamansa vaihtoehdot kattavasta jalkavasteiden ja runkojen valikoimasta ja mukauttaa ratkaisua tarpeisiinsa sopivalla tavalla. Kun yhdistätte LINAK-järjestelmään erilaisia LINAK-lisävarusteita, voitte olla varmoja siitä, että järjestelmän kaikki osat sopivat yhteen saumattomasti. Tätä kutsutaan nimellä Plug & Play™.

Inline-nostopilarit
LINAK®-inline-pilarit on suunniteltu pöytiin, joissa ei ole poikittaispalkkia, joten jalkatilaa jää enemmän ja suunnittelumahdollisuudet kasvavat. Pilarimme tunnetaan laadustaan, vakaudestaan ja mukautettavuudestaan.

Inline-pilareita on saatavana suorakulmaisina, neliönmuotoisina, soikeina ja pyöreinä yrityksesi haluamissa väreissä. Voitte valita mustan, harmaan tai valkoisen tai täysin oman värinne.

DESKLINE-inline-nostopilarijärjestelmä
 

Ohjausyksikkö
Inline-nostopilarijärjestelmää käytetään ohjausyksiköllä, ja järjestelmää voidaan mukauttaa monin tavoin. Ohjausyksikkö CBD6S on siis vakiomallisen inline-nostopilarijärjestelmän ydin. Ohjausyksikkömallista riippuen sillä voidaan ohjata jopa neljää nostopilaria. Jos pilareita halutaan enemmän, kokoonpanoon voidaan sisällyttää toinen ohjausyksikkö. LINAK-ohjausyksiköt on suunniteltu Plug & Play-periaatteella, joten erillistä asennusta ei tarvita. Lisäksi yksiköt ovat kevyitä, kapeita ja tyylikkäitä sekä erittäin helppoja asentaa – vain yksi ruuvi keskelle ja johdot ja liittimet paikoilleen nopeasti ja intuitiivisesti.

DESKLINE-inline-nostopilarijärjestelmä CBD6S
 

Pöytäohjain
Kaikki LINAK® -pöytäohjaimet on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja helposti asennettaviksi. Ohjaimia on minimalistisista edistyneisiin malleihin, joissa on erilaisia digitaalisia ominaisuuksia, kuten näyttö, muistitoiminnot sekä Bluetooth®-yhteys, jonka kautta järjestelmä voidaan yhdistää Desk Control™ -sovellukseen.

Yrityksesi voi yksinkertaisesti valita haluamansa pöytäohjaimen, liittää sen järjestelmään, ja kokoonpano on välittömästi käyttövalmis.

DESKLINE-inline-nostopilarijärjestelmä DPG1C
 

Pöytäjärjestelmän viimeistelevät osat
Kun haluttu järjestelmä on valittu, se integroidaan pöydän rakenteeseen. Joillekin pilareille on saatavilla myös DL Feet -jalkavasteita. Niistä on tarjolla erilaisia tyylikkäitä vaihtoehtoja. Tämän jälkeen tarvitaan vain muutama ruuvi, ja tyylikäs ja vakaa pöytäjärjestelmä on valmis.

Järjestelmään voidaan lisätä myös muita lisävarusteita, kuten Anti-Collision™-törmäyssuojaratkaisu, joka suojaa pöytää törmäyksiltä korkeutta säädettäessä. Useimpiin inline-pilareihin on integroitu vakiona PIEZO™-törmäystunnistin . Se voidaan yhdistää gyroskooppipohjaiseen Desk Sensor 1 -plug-in-törmäyssuojayksikköön, jonka avulla järjestelmä tunnistaa esteet vielä entistäkin herkemmin. Jos kyseessä on siirrettävä pöytä, siihen kannattaa lisätä BA001-akku .

Markkinoiden laajin tuotevalikoima ja mukautusmahdollisuudet
Markkinoiden laajimpiin lukeutuvaan työpöytä- ja työpisteratkaisujen tuotevalikoimaan sisältyy erilaisia pilariprofiileja ja järjestelmäratkaisuja. LINAK®-pöytäjärjestelmät ovat aina yhteensopivia keskenään – tuotteen tai järjestelmän tyypistä riippumatta. Järjestelmät ovat siis helposti mukautettavissa ja niiden kanssa työskentely on intuitiivista.

Jos haluat lisätietoja järjestelmäratkaisuistamme työpöytiin ja -pisteisiin, ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön.

 

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

LINAKin DL17 inline-nostopilari play-icon

LINAKin DL17 inline-nostopilari

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle play-icon

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

DL2-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL4S-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL12-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL14-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL17-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä