Järjestelmä

Inline-nostopilarijärjestelmät

Tyylikkäät LINAK-inline-pilarijärjestelmät tuovat laitteisiin tasaisen liikkeen.

Inline-pilarijärjestelmät pöytiin ja työpisteisiin
Inline-järjestelmä on ihanteellinen vaihtoehto niille yrityksille, jotka haluavat lisätä korkeudensäädön nykyisiin työpöytämalleihinsa. Niiden ilman moottorikoteloa suunniteltu huomaamaton muotoilu yhdistyy saumattomasti olemassa oleviin pöytämalleihin säädettävien pilareiden avulla.

Inline-tuoteperheessä riittää valinnanvaraa
Inline-tuoteperheeseen kuuluvat LINAK-pilarit DL2, DL4S, DL12, DL14 ja DL17. Saatavilla on pyöreitä ja suorakulmaisia malleja - myös pyöristetyillä reunoilla, mikä lisää suunnittelunvapautta. Inline-tuoteperheen tunnusmerkkejä ovat tyylikäs muotoilu ja monipuoliset vakiotoiminnot.

Pilarityyppi riippuu yrityksesi tuotteen muotoilusta. Esimerkkejä:
  • DL12 voi olla paras vaihtoehto, jos tuotteeseen halutaan tyylikäs ja virtaviivainen suorakulmainen pilari. Pilari on tyylikäs, sen liukujohteet on piilotettu huomaamattomasti, ja profiilien välinen tila on pidetty mahdollisimman pienenä. DL12-mallissa on vakiona PIEZO™, ja tuote on PVC-Free™.
  • DL14 kannattaa valita, jos yrityksesi tuotteeseen sopii parhaiten pyöreä pilari, jolla on suuri säätöalue. DL14-mallissa on vakiona PIEZO, ja tuote on PVC-vapaa.
  • DL17-malli on tyylikäs ja nelikulmainen. Profiilien välinen tila on pidetty mahdollisimman pienenä, ja pilarissa on huomaamattomat liukujohteet. Tuote on PVC-vapaa ja PIEZO on siinä vakio-ominaisuutena.
  • DL4S on suunniteltu niille, jotka haluavat pyöristetyt reunat ja suuren säätöalueen. DL4S on myös PVC-vapaa.
  • Tukeviin DL2-pilareihin voidaan integroida ohjausyksikkö, ja ne sopivat hyvin yksijalkaisin pöytiin.
Helppo yhdistää Plug & Play™ -järjestelmällä
Inline-pilarijärjestelmissä kaikki osat sopivat saumattomasti yhteen Plug & Play -periaatteella. Toisin sanoen pilarit ovat yhteensopivia kaikkien ohjausyksiköiden ja ohjainten kanssa. Järjestelmä yksinkertaisesti kootaan ja yhdistetään nopeasti, ja se on heti käyttövalmis. Erilaisia tyylikkäitä vaihtoehtoja on paljon.
LINAK DESKLINE huipputason tuotanto play-icon

LINAK DESKLINE huipputason tuotanto

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE-laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

DL2-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL4S-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL12-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL14-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL17-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.