Ota yhteyttä meihin
Järjestelmä

Baselift-järjestelmät

LINAK Baselift™ -järjestelmillä voidaan säätää myyntitiskien ja keittiönpöytien korkeutta.

Baselift-järjestelmät

Sähköisiä säätötoimintoja myyntitiskeihin ja keittiönpöytiin
LINAK®-järjestelmässä on yksi tai useampi lineaarinen karamoottori sekä ohjausyksikkö ja ohjain, jotka on yhdistetty toisiinsa.

Baselift™-karamoottorit
LINAK® Baselift on lineaarinen karamoottori, joka soveltuu ihanteellisesti integroitavaksi kauppojen myyntitiskeihin ja kotien keittiöihin. Sen korkeus on vain 100 mm, joten se mahtuu ongelmitta useimpien kalusteiden runkoon. Se voidaan yleensä asentaa olemassa oleviin runkoihin käyttö- ja säilytystilasta tai mukavuudesta tinkimättä. Baselift-karamoottorit on suunniteltu niin, että ne useampaa Baseliftia voi käyttää samanaikaisesti. Tästä syystä ne ovatkin erinomainen vaihtoehto kaikenkokoisiin kalusteisiin.

DESKLINE Baselift -järjestelmä
 

Ohjausyksikkö
Baselift-järjestelmiä käytetään ohjausyksiköllä, joten ohjausyksikkö CBD6S on järjestelmän ydin. Yhteen ohjausyksikköön voidaan yhdistää jopa neljä rinnakkain käytettävää Baselift-karamoottoria. Jos moottoreita tarvitaan enemmän, kokoonpanoon voidaan ketjuttaa toinenkin ohjausyksikkö. LINAK-ohjausyksiköt on suunniteltu Plug & Play™ -periaatteella, joten järjestelmää ei tarvitse alustaa.

DESKLINE Baselift -järjestelmä
 

Ohjaimet
Kaikki LINAK®-ohjaimet ovat käyttäjäystävällisiä ja helposti integroitavissa. Pöytälevyyn integroitavat ohjauspaneelit, kuten DPT ja DPH, soveltuvat ihanteellisesti niin keittiöiden työtasoihin kuin myymälöiden tiskeihinkin. Käytettiinpä sitten kumpaa tahansa ohjainta, ne tarvitsee vain liittää järjestelmään, minkä jälkeen ne ovat välittömästi käyttövalmiita.

DESKLINE Baselift -järjestelmä
 

Markkinoiden laajin tuotevalikoima ja mukautusmahdollisuudet
LINAK®-tuotteet ovat aina yhteensopivia keskenään – tuotteen tai järjestelmän tyypistä riippumatta. Kokoonpanot ovat helposti mukautettavissa ja niiden kanssa työskentely on intuitiivista. Jos haluat lisätietoja järjestelmäratkaisuistamme myymälätiskeihin, keittiönpöytiin tai muihin kalusteisiin, ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön.

LINAK Baselift - Ergonomics Meets Innovation play-icon

LINAK Baselift - Ergonomics Meets Innovation

LINAKin Baselift-järjestelmän asentaminen keittiöön play-icon

LINAKin Baselift-järjestelmän asentaminen keittiöön

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle play-icon

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle

Tiedostot

Baselift: Ergonomics Meets Innovation

Baselift on kompakti yksikkö keittiötasojen, kaappien ja myyntipöytien korkeussäätöön.

Baselift-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Liikettä keittiöön

Terveellinen työskentelyasento on tärkeä päivittäisissä tehtävissämme riippumatta siitä, olemmeko töissä vai kotona. Sen vuoksi LINAK on kehittänyt Baseliftin keittiön työtasojen korkeussäätöön.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä