Järjestelmä

Baselift-järjestelmät

LINAK Baselift™ -järjestelmillä voidaan säätää keittiön työtasoja ja pöytiä, ja käyttäjät voivat valita haluamansa asetukset itse.

Baselift™-järjestelmät keittiönpöytiin ja  työtasoihin
Aiemmin korkeussäädettäviä kalusteita oli vain toimistoissa, mutta paremmasta ergonomiasta on hyötyä muillakin työpaikoilla sekä kotona.

Kompakti LINAK Baselift™ -järjestelmä on ihanteellinen ratkaisu sähkökäyttöisiin keittiönpöytiin ja kauppojen tiskeihin. Kalusteet liukuvat eri asentoihin saumattomasti niihin – tavallisesti niiden pohjaan – asennettujen kompaktien Baselift-moottoreiden avulla. Järjestelmä yhdistetään ohjausyksikköön, jota käytetään joko tyylikkäillä ohjaimilla tai mobiilisovelluksella, ja sen avulla kukin käyttäjä voi säätää keittiönpöydän tai työtason tarpeisiinsa sopivaksi.

Plug & Play™ ja luovuutta
Pienikokoinen Baselift tarvitsee vain 100 mm korkean asennustilan, ja se voidaan tavallisesti upottaa kalusteen runkoon kaappitilasta tinkimättä, eikä suunnittelijoidenkaan tarvitse kahlita luovuuttaan.

CBD6S-ohjausyksiköllä varustettu Baselift-järjestelmä on yhteensopiva erilaisten ohjainten kanssa. Olemme varmistaneet, että kaikki osat sopivat yhteen saumattomasti, ja Plug & Play -järjestelmä tekee asennuksesta vaivatonta.
LINAK Baselift - Ergonomics Meets Innovation play-icon

LINAK Baselift - Ergonomics Meets Innovation

LINAKin Baselift-järjestelmän asentaminen keittiöön play-icon

LINAKin Baselift-järjestelmän asentaminen keittiöön

LINAK DESKLINE huipputason tuotanto play-icon

LINAK DESKLINE huipputason tuotanto

Tiedostot

Baselift: Ergonomics Meets Innovation

Baselift on kompakti yksikkö keittiötasojen, kaappien ja myyntipöytien korkeussäätöön.

Baselift-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Liikettä keittiöön

Terveellinen työskentelyasento on tärkeä päivittäisissä tehtävissämme riippumatta siitä, olemmeko töissä vai kotona. Sen vuoksi LINAK on kehittänyt Baseliftin keittiön työtasojen korkeussäätöön.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE-laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.