Karamoottorit

Baselift

Kompakti ja innovatiivinen karamoottorikonsepti keittiötasojen sekä myymälä- ja palvelutiskien säätöön. Soveltuu hyvin optimaalisen työskentelykorkeuden säätöön. Helppo sovittaa useimpiin keittiöihin.

LINAK Baselift - Ergonomics Meets Innovation play-icon

LINAK Baselift - Ergonomics Meets Innovation

LINAKin Baselift-järjestelmän asentaminen keittiöön play-icon

LINAKin Baselift-järjestelmän asentaminen keittiöön

Baselift

Innovatiivinen ja älykäs tuote.

Baselift™ luo uuden standardin tasojen korkeudensäätöön. Baselift sopii hyvin korkeudensäätöä edellyttäviin sovelluksiin alkaen kotikeittiöistä aina erilaisiin myymälä- ja palvelutiskeihin.

Baselift on optimaalinen valinta kalusteisiin, joissa tarvitaan istuma- tai seisoma-asennon säätöä sopivaa työskentelykorkeutta varten. 

Pienikokoinen Baselift tarvitsee vain 100 mm korkean asennustilan ja se voidaan yleensä upottaa kalusteen runkoon siten, että kaappitilasta ei jouduta tinkimään. 

Baselift on yhteensopiva kaikkien DESKLINE®   CBD6S - ohjausyksiköiden ja DESKLINE -ohjainten kanssa. Plug & Play™ -ratkaisu.

Baselift-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Baselift-käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK Baselift -järjestelmää.

Liikettä keittiöön

Terveellinen työskentelyasento on tärkeä päivittäisissä tehtävissämme riippumatta siitä, olemmeko töissä vai kotona. Sen vuoksi LINAK on kehittänyt Baseliftin keittiön työtasojen korkeussäätöön.

Focus on kitchens

Nosta keittiösi uusiin ulottuvuuksiin. Vain taivas on rajana, kun sähköinen liike pääsee osaksi tulevaisuuden keittiötä.

Focus on shop interiors

Sähkökäyttöisillä LINAK-karamoottoreilla toimivien korkeussäädettävien palvelutiskien ääressä kaikki voivat työskennellä itselle sopivassa asennossa milloin tahansa ja missä tahansa tehtävissä.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Baselift: Ergonomics Meets Innovation

Baselift on kompakti yksikkö keittiötasojen, kaappien ja myyntipöytien korkeussäätöön.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.