Ota yhteyttä meihin
Järjestelmä

LINAK Desk Frame 2 – intuitiivinen runkoratkaisu

Intuitiivinen Desk Frame 2 -runkoratkaisu on kehitetty asiakkaille, jotka haluavat helpon ja sulavalinjaisesti muotoillun ratkaisun korkeasta LINAK®-laadusta tinkimättä.

LINAK® Desk Frame 2 on intuitiivinen runkoratkaisu toimistotyöpöytiin

Desk Frame 2 (DF2) on todennäköisesti nopein tapa luoda laadukas korkeussäädettävä toimistotyöpöytä. Ratkaisun kulmakiviä ovat intuitiivinen kokoonpano, sulavalinjainen muotoilu ja LINAK-suorituskyky.

DF2:n johtavana ajatuksena on älykäs, runkopalkiksi kutsumamme runko, joka sisältää moottorin, elektroniikan ja kaapelit. DF2-pakkaus muodostuu palkista, kannattimista, tyylikkäistä ja piilossa olevilla liukujohteilla varustetuista jaloista sekä DL Feet -jalkavasteista, ja se on helppo koota suoraan paketista.

LINAK Runkopalkki

Runkopalkki
Runkopalkki on Desk Frame 2  -konseptin aivot ja selkäranka. Se toimii pöydän runkona, ja siinä on sisäänrakennettuna niin moottori, elektroniikka kuin kaikki kaapelitkin. Koska kaikki on koottu valmiiksi, palkin muotoilu on voitu pitää sulavalinjaisena. Lisäksi palkki on teleskooppinen, joten sitä voidaan käyttää useiden erikokoisten (leveydeltään 120–180 cm:n) pöydänkansien kanssa.

 
LINAK DPG

Kannattimet, pöytäohjaimet ja kaapelit
Kannattimet vakauttavat työpöydän runkoa. Niiden pakkaukseen kuuluu myös virtakaapeli sekä valitsemasi pöytäohjain. DF2-ratkaisuun kuuluu vakiona DPF1K- tai DPF1C-pöytäohjain. Riippumatta siitä, kumman ohjaimen valitset, niin saat tyylikkään ja pehmeillä painikkeilla olevan laadukkaan ohjaimen.

 
LINAK-nostopilari

Jalat
Desk Frame 2:ssa on vakiona piilossa olevilla liukujohteilla varustetut nostopilarit. Tasaisten pintojen ansiosta niiden muotoilu on sulavalinjaista, ja U-kannakkeella varustetun nostopilarin asennus onnistuu helposti ilman työkaluja.

 
LINAK DL Feet

Jalkavasteet
Vähäeleisen muotoilun ansiosta DESKLIFT™ Feet (DL Feet) -jalkavasteet sopivat täydellisesti useisiin erilaisiin työpöytämalleihin – myös DF2:een. DL Feet -jalkavasteista on saatavilla kaksi erilaista mallia – upotettava ja pinta-asennettava – sekä kaksi eri pituutta.

 

LINAK® on kaikenkattava palveluntarjoaja
Desk Frame 2 -ratkaisu tarjoaa kaiken tarvittavan laadukkaan ja asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn työpöydän rakentamiseksi. Se toimitetaan neljässä valmiiksi pakatussa sarjassa: 1. palkki, 2. kannattimet, pöytäohjain ja kaapelit, 3. nostopilarit, 4. jalat.
Jos tarvitset koko rungon sisältävän ratkaisun, joka tarjoaa vielä enemmän mukautettavia vaihtoehtoja, tutustu joustavaan Desk Frame 1 -ratkaisuun.

Desk Frame 2 – intuitiivinen pöytäratkaisu play-icon

Desk Frame 2 – intuitiivinen pöytäratkaisu

Desk Frame 2 – työpöydän kokoaminen play-icon

Desk Frame 2: Työpöydän kokoaminen

Desk Frame 2 työpöydän purkaminen play-icon

Desk Frame 2: Työpöydän purkaminen

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä