Ota yhteyttä meihin
Järjestelmä

Moottorikoteloidut nostopilarijärjestelmät

Jos yrityksesi haluaa nostopilarin, joka on erittäin helposti integroitavissa mitä erilaisimpiin työpöytiin, kannattaa valita moottorikoteloiduilla nostopilareilla varustettu LINAK®-järjestelmä.

Moottorikoteloidut nostopilarijärjestelmät

Monia etuja työpöytiin
LINAK®-järjestelmässä on yksi tai useampi nostopilari sekä ohjausyksikkö ja ohjain, jotka on yhdistetty toisiinsa.

Yrityksesi voi valita haluamansa vaihtoehdot kattavasta jalkavasteiden ja runkojen valikoimasta ja mukauttaa ratkaisua tarpeisiinsa sopivalla tavalla. Kun yhdistätte LINAK-järjestelmään erilaisia LINAK-lisävarusteita, voitte olla varmoja siitä, että järjestelmän kaikki osat sopivat yhteen saumattomasti. Tätä kutsutaan nimellä Plug & Play™.

Moottorikoteloidut nostopilarit
Kaikki LINAKin® laajan moottorikoteloitujen nostopilareiden valikoiman tuotteet sopivat saumattomasti samaan runkoon, ja ne on suunniteltu helposti asennettaviksi kalusteisiin.

Moottorikoteloidut nostopilarimme tunnetaan laadustaan, vakaudestaan ja mukautettavuudestaan. LINAKin valikoimasta löytyy varmasti sopiva tuote, etsipä yrityksesi sitten ratkaisua useampijalkaiselle pöydälle (suorakulmaiset, neliönmuotoiset ja pyöreät profiilit – ja erilaisia vaihtoehtoja pelkistettyyn muotoiluun), yksilöllisiä värejä (musta, harmaa valkoinen tai vaikkapa yrityksen haluama väri), tietynlaisia kokoonpanoja (vakiomalli tai ylösalaisin asennettava malli), eri pituisia pilareita (2- tai 3-osaiset pilarit), tiettyjä kuormitusvaihtoehtoja (vakiomallit tai raskaalle kuormalle), integroituja törmäyssuoja-antureita tai optimointia tiettyihin kalustekokoonpanoihin (esimerkiksi yhdistelmäpöydät).

DL6, DL19 ja DL11
 

Ohjausyksikkö tai integroitu ohjain
Vakiomallista moottorikoteloitua nostopilarijärjestelmää käytetään ohjausyksiköllä, ja järjestelmää voidaan mukauttaa monin tavoin. Ohjausyksikkö CBD6S on siis vakiomallisen moottorikoteloidun pilarijärjestelmän ydin. Ohjausyksikkömallista riippuen sillä voidaan ohjata jopa neljää nostopilaria. Jos pilareita halutaan enemmän, kokoonpanoon voidaan sisällyttää toinen ohjausyksikkö. LINAK-ohjausyksiköt on suunniteltu Plug & Play -periaatteella, eli järjestelmää ei tarvitse alustaa. Lisäksi ohjausyksiköt ovat kevyitä, kapeita ja tyylikkäitä sekä erittäin helppoja asentaa.

CBD6S
 

Yksinkertaisessa kahden jalan pöytäjärjestelmässä voi olla moottorikoteloitu nostopilari integroidulla ohjaimella (IC). Tässä ratkaisussa ohjausyksikkö integroidaan pilariin, ja virransyötöstä vastaa ulkoinen SMPS-yksikkö (hakkurivirtalähde).

Pöytäohjain 
Kaikki LINAK®-pöytäohjaimet  on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja helposti asennettaviksi. Ohjaimia on minimalistisista edistyneisiin malleihin, joissa on erilaisia digitaalisia ominaisuuksia, kuten integroitu näyttö, muistitoiminnot ja Bluetooth®-yhteys. Yrityksesi voi yksinkertaisesti valita haluamansa pöytäohjaimen, liittää sen järjestelmään, ja kokoonpano on välittömästi käyttövalmis.

DPG1C, DPG1K, DPF ja DPA
 

Pöytäjärjestelmän viimeistelevät osat
Kun haluttu järjestelmä on valittu, se integroidaan pöydän rakenteeseen. Järjestelmään voidaan lisätä Kick & Click pöydänrunko, joka sopii erilevyisille pöydille, ja joka on optimoitu moottorikoteloitujen nostopilareiden asentamiseen pöytälevyyn.

Seuraavaksi voidaan valita halutunlaiset DL Feet -jalkavasteet. Niistä on tarjolla erilaisia tyylikkäitä vaihtoehtoja. Tämän jälkeen tarvitaan vain muutama ruuvi, ja tyylikäs ja vakaa pöytäjärjestelmä on valmis.

Lopuksi järjestelmään voidaan lisätä erilaisia lisävarusteita, kuten Desk Sensor 1 -törmäyssuoja-anturi , joka suojaa pöytää törmäyksiltä korkeutta säädettäessä. Jos kyseessä on siirrettävä pöytä, BA001-akku on varma valinta.

Markkinoiden laajin tuotevalikoima ja mukautusmahdollisuudet
Markkinoiden laajimpiin lukeutuvaan työpöytä- ja työpisteratkaisujen tuotevalikoimaan sisältyy erilaisia pilariprofiileja ja järjestelmäratkaisuja. LINAK®-pöytäjärjestelmät ovat aina yhteensopivia keskenään – tuotteen tai järjestelmän tyypistä riippumatta. Järjestelmät ovat siis helposti mukautettavissa ja niiden kanssa työskentely on intuitiivista.

Jos haluat lisätietoja järjestelmäratkaisuistamme työpöytiin ja -pisteisiin, ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Kick & Click play-icon

Kick & Click - innovatiivinen työpöydän kokoaminen

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen play-icon

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen

Esittelyssä Desk Frame 1 play-icon

Esittelyssä Desk Frame 1

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle play-icon

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä