Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Tehokkaasti tilaa hyödyntävät ja pelkistetysti muotoillut yhdistettävien pöytien järjestelmät

Yhdistettävien pöytien järjestelmät ovat yksi nopeimmin kasvavista sovelluksista nykypäivän toimistoissa. Koska työntekijöiden toimistossa käytettävissä oleva tila vähenee, yhdistettävien pöytien järjestelmät lisäävät joustavuutta työpisteisiin ja niiden järjestelyihin.

Tehokkaasti tilaa hyödyntävät ja pelkistetysti muotoillut yhdistettävien pöytien järjestelmät

Monipuolisuus on olennaista suunniteltaessa toimistoa, jossa halutaan maksimoida tilaa. Vuosikymmeniä jatkunut trendi on edelleen haaste yrityksille. Miten voit hyödyntää parhaiten toimistotiloja, joista näyttää tulevan entistä pienempiä? 

CBS Newsin julkaisemien lukujen mukaan toimistojen odotettiin olevan keskimäärin 14 neliömetrin kokoisia työntekijää kohden vuonna 2017, mikä merkitsisi merkittävää laskua vuodesta 2010, jolloin vastaava luku oli 21 neliömetriä.

Yhdistettävien pöytien järjestelmät tarjoavat tähän ongelmaan ratkaisun. Yhdistettävien pöytien järjestelmät yhdistävät kaksi tai useampia erillisiä työpöytiä, mikä vähentää kaapeleiden/johtojen, yksittäisten tietokoneasemien ja jakajien viemää tilaa. Myös yleistä avointa tilaa hyvän yleisilmeen luomiseksi tarvitaan vähemmän. 

Optimoi käytettävissä olevan toimistotilan käyttö
Jokaiselle työntekijälle jää enemmän tilaa, kun työpöydät yhdistetään toisiinsa kiinnikkeillä. Alalla on nähty todella ainutlaatuisia yhdistettävien pöytien järjestelmiä, jotka tukevat yksilöllisiä mieltymyksiä ja helpottavat viestintää ja yhteistyötä entisestään. Tämä tarjoaa myös vaihtoehtoja, joissa suunnittelulla on tärkeä osa, jolloin ne tarjoavat usein enemmän yksityisyyttä kuin tavalliset avokonttorin työpöytäratkaisut.

Lisätoimintoja työpöydän käyttäjille
Liikkuvat, yhdistettävien pöytien järjestelmät tarjoavat uudentasoista työntekijöihin keskittynyttä innovaatiota. LINAK® DESKLIFT™ -nostopilarien kaltaiset tuotteet, joihin on saatavana valinnaisena pöytien kiinnikkeet, helpottavat korkeussäädettävien työpöytien asentamista.

Yhdistettävien pöytien järjestelmien käyttö parantaa vuorovaikutusta ympärillä olevien ihmisten kanssa sekä teknologian liitettävyyttä. Tilaa säästämällä voidaan yhdistää kaapelit helpommin tai käyttää yksittäisiä keskittimiä useiden kaapelien käyttämisen sijasta. 

Akkukäyttöisten nostopilareiden käyttö tekee pöytäratkaisusta liikuteltavan ja toimistotilasta muunneltavan. Pöytäratkaisun korkeussäädettävä liike toimii jatkuvasti riippumatta sen sijainnista. 

Toimistosuunnittelijat saavat vapauden tehdä avoimempia ja joustavampia järjestelyjä laadukkailla yhdistettävien pöytien järjestelmillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä