Nostopilarit

DL5IC

Sähkökäyttöinen kaksiosainen perusnostopilari, jossa on sisäänrakennettu ohjauselektroniikka. Kompaktin moottorikotelonsa ansiosta tämä pilari soveltuu erinomaisesti edullisemman hintaluokan tyylikkäisiin työpöytiin.

DL5IC

DESKLIFT™ DL5 IC (IC = sisäänrakennettu ohjauselektroniikka) on kompakti kaksiosainen nostopilari, joka perustuu maineikkaaseen DL5-pilariimme. DL5 IC on erinomainen vaihtoehto edullisiin säädettäviin työpöytiin, joissa käytetään vain kahta nostopilaria ja joiden iskunpituus on enintään 500 mm. DL5 IC -nostopilarissa on samat ulkomitat ja asennusreiät kuin kolmiosaisessa DL6 IC -pilarissa. Niissä voidaan siis käyttää samoja pöytärunko- ja jalkavasterakenteita. Yhdistelmäpöytäratkaisuja varten pilariin on saatavana kiinnitysrauta. DL5 IC -pilari on erittäin vankka, joten poikittaispalkkia ei tarvita, ja kompaktin moottorikotelonsa ansiosta pilari on helppo integroida hyvin monenlaisiin pöytämalleihin.

DL5 IC -pilaria on saatavana kolmessa perusvärissä (mustana, harmaana ja valkoisena), mutta se voidaan valinnaisesti toimittaa myös muunvärisenä. DL5 IC voidaan toimittaa myös huomaamattomilla liukujohteilla.

IC-järjestelmässä on kaksi moottorikaapelilla yhdistettyä pilaria: isäntä- ja seuraajapilari. Isäntäpilarissa on sisäänrakennettu ohjauspiiri, joten IC-järjestelmään ei tarvitse kytkeä erillistä ohjausyksikköä. Virtalähteenä toimii ulkoinen SMPS-yksikkö (hakkurivirtalähde), ja pöydän säätämiseen voidaan käyttää erilaisia pöytäohjaimia.

DL5IC-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL5IC-, DL6IC-, DL15IC- ja DL16IC-käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE®-tuotteita.

Tuotannon ergonomia

Ergonomian paraneminen vähentää lihasten väsymistä sekä tuki- ja liikuntaelinten sairauksia

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.