Nostopilarit

DL5IC

Sähkökäyttöinen kaksiosainen perusnostopilari, jossa on sisäänrakennettu ohjaus. Kompaktin moottorikotelon ansiosta se sopii hyvin edullisemman hintaluokan tyylikkäisiin toimistopöytiin.

DL5IC

DESKLIFT™ DL5IC (IC=sisäänrakennettu ohjauselektroniikka) on kompakti kaksiosainen nostopilari, joka perustuu DL5-pilariin. 

DL5IC on täydellinen valinta edullisempiin toimistopöytiin, joissa käytetään vain kahta nostopilaria, joiden iskunpituus on enintään 500 mm. 

DL5IC-järjestelmä on sarja, joka koostuu pääpilarista, jossa on sisäänrakennettu ohjausyksikkö ja orjapilarista, joka on kytketty pääpilariin moottorikaapelilla. 

Virtalähteenä on ulkoinen SMPS-yksikkö (hakkurivirtalähde). Pöydän säätöön voi käyttää tiettyjä valikoimamme pöytäohjaimia.

Yhdistelmäpöytiä varten on saatavana vakiomallinen kiinnike.

DL5IC-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL5IC-, DL6IC-, DL15IC- ja DL16IC-käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE®-tuotteita.

Focus on office desks

Toimistopöydän sähköinen säätömahdollisuus sopii dynaamisiin ja moderneihin työtapoihin.

Tuotannon ergonomia

Ergonomian paraneminen vähentää lihasten väsymistä sekä tuki- ja liikuntaelinten sairauksia

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.