Nostopilarit

DL8IC

Erilaisiin työpöytiin suunniteltu sähkökäyttöinen nostopilari, jossa on sisäänrakennettu ohjauselektroniikka. Käänteinen rakenne tekee nostopilarista kompaktin ja sulavalinjaisen. Lujatekoinen, helppo asentaa, hiljainen ja sujuva liike joko yhdellä pilarilla tai rinnakkaisajossa.

DL8IC

DESKLIFT™ DL8IC (IC=sisäänrakennettu ohjauselektroniikka) on kompakti kaksiosainen, pyöreäprofiilinen nostopilari, joka perustuu DL8-pilariimme. 

DL8IC sopii hyvin edullisempiin toimistopöytiin, joissa on kaksi pilaria. 

DL8IC-järjestelmä koostuu pääpilarista, jossa on sisäänrakennettu ohjauselektroniikka, ja orjapilarista, joka on kytketty pääpilariin moottorikaapelilla. 

Virtalähteenä on ulkoinen SMPS (hakkurivirtalähde) -yksikkö. Pöydän säätöön on saatavana useita erilaisia ​​pöytäohjaimia.

DL8IC-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL8IC-, DL9IC-, DL10IC- ja DL11IC-käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE®-tuotteita.

Focus on office desks

Toimistopöydän sähköinen säätömahdollisuus sopii dynaamisiin ja moderneihin työtapoihin.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.