Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL8 IC

Monenlaisiin työpöytämalleihin soveltuva sähkökäyttöinen nostopilari, jossa on sisäänrakennettu ohjauselektroniikka. Käänteinen rakenne tekee nostopilarista kompaktin ja sulavalinjaisen. Lujatekoinen, helppo asentaa, hiljainen ja sujuva liike joko yhdellä pilarilla tai rinnakkaiskäytössä.

DL8 IC

DESKLIFT™ DL8 IC (IC = sisäänrakennettu ohjauselektroniikka) on kompakti kaksiosainen pyöreäprofiilinen nostopilari, joka perustuu tunnettuun DL8-pilariimme. DL8 IC on erinomainen vaihtoehto edullisiin säädettäviin työpöytiin, joissa käytetään vain kahta nostopilaria ja joiden iskunpituus on enintään 500 mm. DL8 IC -nostopilarissa on samanlaiset asennusreiät kuin kolmiosaisessa DL9 IC-pilarissa. Niitä voidaan siis käyttää samassa pöytärakenteessa.

Tätä pilaria on saatavana kolmessa vakiovärissä (musta, harmaa ja valkoinen), mutta se voidaan valinnaisesti toimittaa myös muunvärisenä.

IC-järjestelmässä on kaksi moottorikaapelilla yhdistettyä pilaria: isäntä- ja seuraajapilari. Isäntäpilarissa on sisäänrakennettu ohjauspiiri, joten IC-järjestelmään ei tarvitse asentaa erillistä ohjausyksikköä. Virtalähteenä toimii ulkoinen SMPS-yksikkö (hakkurivirtalähde), ja pöydän säätämiseen voidaan käyttää erilaisia pöytäohjaimia. 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
DL8IC-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL8IC-, DL9IC-, DL10IC- ja DL11IC-käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE®-tuotteita.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä