Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL15IC

Sähkökäyttöinen peruspilari, jossa on alhainen äänitaso ja sisäänrakennettu ohjauselektroniikka, joka mahdollistaa pöytien tasaisen säädön. Soveltuu hyvin pöytien rinnakkaiskäyttöön. Käänteinen pilari on tukeva, ei vaadi poikittaispalkkia ja tuo runsaasti mahdollisuuksia suunnitteluun.

DL15IC

DESKLIFT™ DL15 IC (IC = sisäänrakennettu ohjauselektroniikka) on kompakti kaksiosainen nostopilari, joka perustuu maineikkaaseen DL15-pilariimme. DL15 IC on erinomainen vaihtoehto edullisiin säädettäviin työpöytiin, joissa käytetään vain kahta nostopilaria ja joiden iskunpituus on enintään 500 mm. DL15 IC -nostopilarissa on samanlaiset asennusreiät kuin kolmiosaisessa DL16 IC -pilarissa. Niitä voidaan siis käyttää samassa pöytärakenteessa.

DL15 IC -pilaria on saatavana kolmessa perusvärissä (mustana, harmaana ja valkoisena), mutta se voidaan valinnaisesti toimittaa myös muunvärisenä.

IC-järjestelmässä on kaksi moottorikaapelilla yhdistettyä pilaria: isäntä- ja seuraajapilari. Isäntäpilarissa on sisäänrakennettu ohjauspiiri, joten IC-järjestelmään ei tarvitse kytkeä erillistä ohjausyksikköä. Virtalähteenä toimii ulkoinen SMPS-yksikkö (hakkurivirtalähde), ja pöydän säätämiseen voidaan käyttää erilaisia pöytäohjaimia.

DL15IC-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL5 IC/DL6 IC/DL15 IC/DL16 IC -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE®-tuotteita.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.