Nostopilarit

DL15IC

Sähkökäyttöinen peruspilari, jossa on alhainen äänitaso ja sisäänrakennettu ohjauselektroniikka, joka mahdollistaa pöytien tasaisen säädön. Soveltuu hyvin pöytien rinnakkaisajoon. Käänteinen pilari on tukeva, ei vaadi poikkipuuta ja tarjoaa vapaat kädet suunnitteluun.

DL15IC

DESKLIFT™ DL15IC (IC=sisäänrakennettu ohjauselektroniikka) on kompakti kaksiosainen nostopilari, joka perustuu tunnettuun DL15-pilariimme. 

DL15IC on hyvä valinta edullisempiin toimistopöytiin, joissa käytetään vain kahta nostopilaria, joiden iskunpituus on enintään 500 mm. 

DL15IC-järjestelmä koostuu pääpilarista, jossa on sisäänrakennettu ohjausyksikkö, ja orjapilarista, joka on kytketty pääpilariin moottorikaapelilla. 

Virtalähteenä on ulkoinen SMPS-yksikkö (hakkurivirtalähde). Pöydän säätämiseen voidaan käyttää erilaisia ​​pöytäohjaimia.

DL15IC-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL5IC-, DL6IC-, DL15IC- ja DL16IC-käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE®-tuotteita.

Focus on office desks

Toimistopöydän sähköinen säätömahdollisuus sopii dynaamisiin ja moderneihin työtapoihin.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.