Nostopilarit

DL19IC

Kolmiosaisessa nostopilarissa on nelikulmainen profiili, moottorikotelo ja sisäänrakennettu ohjaus. Soveltuu hyvin toimistopöytiin ja sisältää LINAK Kick & Click™ -ratkaisun, joka on helppo asentaa.

DL19IC

DESKLIFT™ DL19IC (sisäänrakennettu ohjauselektroniikka) on kompakti kolmiosainen nostopilari, joka perustuu DL19-pilariimme. 

DL19IC on erinomainen valinta edullisempiin säädettäviin työpöytiin, joissa on kaksi pilaria ja tarvitaan suuri säätöalue. 

DL19IC-järjestelmä koostuu pääpilarista, jossa on sisäänrakennettu PCB-ohjaus ja DL19IC-orjapilarista, joka on kytketty pääpilariin moottorikaapelilla. 

Virtalähde on ulkoinen SMPS-yksikkö (hakkurivirtalähde). Pöydän säätöön voidaan käyttää erilaisia ​​pöytäohjaimia.

DL19IC-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL19IC-käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

Kick & Click -esite

Tässä esitteessä kerrotaan Kick & Click -ratkaisun ainutlaatuisuudesta.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Vihreät kriteerit – PVC-vapaat tuotteet

PVC-materiaaleille on vaihtoehtoja. Lue, miksi noudatamme uusia ympäristönormeja ja tarjoamme PVC-vapaita ratkaisuja.

DESKLINE-laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.