Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL19IC

Kolmiosaisessa nostopilarissa on neliönmuotoinen profiili, moottorikotelo ja sisäänrakennettu ohjauselektroniikka. Soveltuu hyvin työpöytiin ja on yhteensopiva helposti asennettavan LINAK Kick & Click™ -ratkaisun kanssa.

DL19IC

DESKLIFT™ DL19 IC (IC = sisäänrakennettu ohjauselektroniikka) on kompakti kolmiosainen nostopilari, joka perustuu DL19-pilariimme. DL19 IC on erinomainen vaihtoehto edullisiin säädettäviin työpöytiin, joissa käytetään vain kahta nostopilaria ja joihin tarvitaan suurin mahdollinen säätöalue. DL19 IC -nostopilarissa on samat ulkomitat ja asennusreiät kuin kaksiosaisessa DL18 IC -pilarissa. Niissä voidaan siis käyttää samoja pöytärunko- ja jalkavasterakenteita.

Yhdistelmäpöytäratkaisuja varten pilariin on saatavana kiinnitysrauta. DL19 IC -pilari on erittäin vankka ja kompaktin moottorikotelonsa ansiosta helppo integroida hyvin monenlaisiin pöytämalleihin. DL19 IC -pilaria on saatavana kolmessa perusvärissä (mustana, harmaana ja valkoisena), mutta se voidaan valinnaisesti toimittaa myös muunvärisenä.

DL19 IC voidaan toimittaa myös huomaamattomilla liukujohteilla. IC-järjestelmässä on kaksi moottorikaapelilla yhdistettyä pilaria: isäntä- ja seuraajapilari. Isäntäpilarissa on sisäänrakennettu ohjauspiiri, joten IC-järjestelmään ei tarvitse kytkeä erillistä ohjausyksikköä. Virtalähteenä toimii ulkoinen SMPS-yksikkö (hakkurivirtalähde), ja pöydän säätämiseen voidaan käyttää erilaisia pöytäohjaimia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
Yhdistelmäpöytien lisävarusteiden datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

DL19IC-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Dl18 IC/DL19 IC -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä