Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL18 IC

Tavallinen kaksiosainen nostopilari, jossa on sisäänrakennettu ohjauselektroniikka. Tällä moottorikotelon sisältävällä nostopilarilla on vankka nelikulmainen profiili, ja se on helppo integroida hyvin monenlaisiin pöytämalleihin. DL18 IC -pilarista on saatavana muotoilultaan pelkistetty PLUS-versio, jossa on huomaamattomat liukujohteet.

DL18 IC

DESKLIFT™ DL18 IC (IC=sisäänrakennettu ohjauselektroniikka) on kompakti kaksiosainen, neliönmuotoinen nostopilari, joka perustuu DL18-pilariimme. Siinä on huomaamattomat liukujohteet ja se on erinomainen vaihtoehto edullisiin säädettäviin työpöytiin, joissa käytetään vain kahta nostopilaria ja joiden iskunpituus on enintään 500 mm. DL18 IC -nostopilarissa on samat ulkomitat ja asennusreiät kuin kolmiosaisessa DL19 IC -pilarissa. Niissä voidaan siis käyttää samoja pöytärunko- ja jalkavasterakenteita.

Yhdistelmäpöytäratkaisuja varten pilariin on saatavana kiinnitysrauta. DL18 IC -pilari on erittäin vankka, joten poikittaispalkkia ei tarvita, ja kompaktin moottorikotelonsa ansiosta pilari on helppo integroida hyvin monenlaisiin pöytämalleihin. DL18 IC -pilaria on saatavana kolmessa perusvärissä (mustana, harmaana ja valkoisena), mutta se voidaan valinnaisesti toimittaa myös muunvärisenä.

IC-järjestelmässä on kaksi moottorikaapelilla yhdistettyä pilaria: isäntä- ja seuraajapilari. Isäntäpilarissa on sisäänrakennettu ohjauspiiri, joten IC-järjestelmään ei tarvitse kytkeä erillistä ohjausyksikköä. Virtalähteenä toimii ulkoinen SMPS-yksikkö (hakkurivirtalähde), ja pöydän säätämiseen voidaan käyttää erilaisia pöytäohjaimia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä

DL18 IC -tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

Dl18 IC/DL19 IC -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.