Nostopilarit

DL18 IC

Kaksiosainen perustason nostopilari, jossa on integroitu ohjauselektroniikka. Tässä moottorikotelollisessa nostopilarissa on neliönmuotoinen profiili, ja se on suunniteltu niin, että se on helppo integroida mitä erilaisimpiin pöytämalleihin. DL18 IC -pilari on saatavana PLUS-versiona, eli siinä on huomaamattomat liukujohteet, jotka varmistavat pöytien pelkistetyn muotoilun.

DL18 IC

DESKLIFT™ DL18 IC (integroidulla ohjauselektroniikalla) on kompakti kaksiosainen neliönmuotoinen nostopilari, joka perustuu DL18-pilariin. Siinä on huomaamattomat liukujohteet, jotka viimeistelevät pelkistetyn muotoilun, ja se on ihanteellinen vaihtoehto edullisiin työpöytiin, joissa käytetään vain kahta nostopilaria, joiden iskunpituus on enintään 500 mm. DL18 IC -nostopilarissa on samat ulkomitat ja asennusreiät kuin kolmiosaisessaDL19 IC -pilarissa. Niissä voidaan siis käyttää samoja pöytärunko- ja jalkavasterakenteita. Yhdistelmäpöytien ratkaisuja varten pilariin on saatavana kiinnitysrauta. DL18 IC -pilari on erittäin vankka, ja se on kompaktin moottorikotelonsa ansiosta helppo integroida hyvin monenlaisiin pöytämalleihin.

DL18 IC -pilaria on saatavana kolmessa vakiovärissä (musta, harmaa ja valkoinen), mutta se voidaan valinnaisesti toimittaa myös muunvärisenä.

IC-järjestelmässä on kaksi moottorikaapelilla yhdistettyä pilaria: pää- ja seuraajapilari. Isäntäpilariissa on sisäänrakennettu ohjauspiiri, joten IC-järjestelmään ei tarvitse kytkeä erillistä ohjausyksikköä. Virtalähteenä toimii ulkoinen SMPS-yksikkö (hakkurivirtalähde), ja pöydän säätämiseen voidaan käyttää erilaisia pöytäohjaimia.

DL18 IC -tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

Dl18IC/DL19IC-käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Focus on office desks

Toimistopöydän sähköinen säätömahdollisuus sopii dynaamisiin ja moderneihin työtapoihin.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.