Teknologia & trendit

Luotu liikkumaan

LINAKin sähkökäyttöisillä karamoottoreilla toimivien korkeussäädettävien työpöytien ansiosta voit valita sopivan asennon milloin tahansa ja tehtävästä riippumatta. Liikkuminen on erottamaton osa hyvää elämää.

Toimistoympäristöt voivat poiketa toisistaan paljonkin, mutta ihmisten kehojen tarpeet ovat yllättävän samanlaisia. Meitä ei ole tarkoitettu istumaan yhdessä asennossa koko päivää. Eläinten tapaan meidänkin kehomme on luotu liikkumaan. 

Nykypäivän automatisoidussa maailmassa ei ole aina helppoa saada tarpeeksi liikuntaa, jota kehomme tarvitsee toimiakseen kunnolla. Monet meistä istuvat lähes liikkumatta paikallaan jopa 15 tuntia vuorokaudessa (autossa, töissä, kotona jne...).

Onneksi on kehitetty useita erilaisia työkaluja, jotka auttavat meitä voimaan paremmin ja pysymään liikkeessä päivän aikana. 

LINAKin sähkökäyttöisillä karamoottoreilla toimivien korkeussäädettävien työpöytien ansiosta on mahdollista valita sopiva asento milloin tahansa ja tehtävästä riippumatta.

Sinun tarvitsee vain painaa painiketta ja vaihtaa asentoa, sillä liike kuuluu elämään. Eikä sen pitäisi loppua toimiston ovelle.
Liikkuminen on elämistä play-icon

Liikkuminen on elämistä

Säännöllinenkään liikunta ei riitä play-icon

Säännöllinenkään liikunta ei riitä

Nouse seisomaan terveytesi vuoksi play-icon

Nouse seisomaan terveytesi vuoksi

Tiedostot

Move-esite

Tämä pieni esite kertoo, miksi ja miten korkeussäädettäviä työpöytiä käytetään.

Toimistotyöntekijöiden terveyden parantaminen (lyhennetty versio)

Lyhennetty versio eli tärkeimmät havainnot muistutusten vaikutuksesta toimistotyöntekijöiden tapaan käyttää korkeussäädettäviä työpöytiä.

Toimistotyöntekijöiden terveyden parantaminen (täysi versio)

Tutkimusraportti muistutusten vaikutuksesta toimistotyöntekijöiden tapaan käyttää korkeussäädettäviä toimistopöytiä.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.