Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Yksi nostopilari. Monta vaihtoehtoa.

Tilalla on merkitystä. Olipa kyseessä sitten kotitoimisto tai konttorin työpiste, käytettävissä olevan tilan hyödyntäminen on erittäin tärkeää, ja ergonomista säädettävää työpöytää tarvitaan kaikkialla. LINAKin yhden nostopilarin ratkaisu täyttää molemmat tarpeet.

Pienet säädettävät työpöydät ahtaisiin tiloihin. Ergonomian parantaminen LINAKin yhden nostopilarin ratkaisulla.

Ergonomisen muotoilun tuominen kaikkialle

Työpöytien suunnittelu ahtaisiin tiloihin ei ole perinteisesti ollut kovin helppoa. Kun pöydissä voidaan käyttää yhtä nostopilaria, jossa on sisäänrakennettu ohjauselektroniikka, niistä voidaan tehdä pienikokoisia, tyylikkäitä ja pelkistettyjä.

Ratkaisuun tarvitaan vain jalkavaste tai seinäkiinnike, virtalähde sekä pöytälevy, joka voidaan asentaa suoraan nostopilarin päälle. Niin helppoa. LINAK®-nostopilarin avulla on helppo suunnitella sulavaliikkeisiä ja tyylikkäitä ergonomisia ratkaisuja, jotka mahtuvat ahtaisiinkin tiloihin.

 

NOA-pöytä – tyylikäs yhden nostopilarin ratkaisu

Benchmarkilla huonekaluseppänä työskentelevä Tom Parfitt etsi tuloksetta sopivaa työpöytäratkaisua kotiinsa. Tämä johti siihen, että hän suunnitteli Noa-pöydän.

Noa on luonnonmateriaaleista valmistettu ergonominen yhden nostopilarin työpöytä, joka soveltuu ihanteellisesti pieniin tiloihin. Lue referenssitarina täältä.

Benchmarkin korkeussäädettävä Noa-pöytä

 
 

Tervetuloa toimistohotelliin

Toimistotilojen suunnittelutrendit ovat siirtymässä pois perinteisestä avokonttorimallista. Uusissa ratkaisuissa korostuvat yksityisyys ja osa-aikainen etätyö. Tässä joustavassa asetelmassa tarvitaan myös uudenlaisia ergonomisia ratkaisuja uuden sukupolven toimistotyöntekijöiden työskentelyolosuhteiden ja terveyden parantamiseksi.

LINAK-nostopilareita käyttäviä ergonomisia ja värikkäitä korkeussäädettäviä työpöytiä nykyaikaisessa toimistossa.

 

Yksi vaihtoehtoinen lähestymistapa uuteen työskentelymalliin on toimistohotellin käsite. Se soveltuu erityisesti teknologia-alan yrityksille, joissa henkilöstön ei tarvitse olla jatkuvasti paikan päällä. Tässä mallissa hyödynnetään tilaa säästäviä hot-desk-työpisteitä, työ- ja puhelinkopeissa käytettäviä pöytiä sekä joustavasti liikuteltavia työpöytiä, jotka voidaan siirtää eri paikkoihin työskentelytiimien tarpeiden mukaisesti. Ergonomisten säädettävien työpöytien merkitys kasvaa, kun niiden käyttäjät vaihtuvat jatkuvasti.

Akustisesti eristettyjen kokous- ja puhelinkoppien suosio kasvaa. Ne tuovat yksityisyyttä, parantavat keskittymistä ja soveltuvat ihanteellisesti kahdenkeskisiin tapaamisiin. Pienet ja ergonomiset yhden nostopilarin työpöydät ovat erinomainen vaihtoehto myös tällaisiin tiloihin.

 
 

Akkukäyttöiset ratkaisut tuovat joustavuutta

Kun virtajohtoja ei tarvita, kalusteet voi sijoittaa haluamaansa paikkaan. Akkukäyttöiset ratkaisut soveltuvat erityisen hyvin luentosaleihin ja tiloihin, joissa liikutaan paljon ja joissa johdot aiheuttaisivat kompastumisvaaran. Suuritehoista litium-ioniakkua hyödyntävä ratkaisu on lisäksi helppo siirtää paikasta toiseen tarpeen mukaan.

 
 

Sisäänrakennettu ohjauselektroniikka. Säästää tilaa. Helpottaa kokoonpanoa
Sisäänrakennettua ohjauselektroniikkaa käyttävä nostopilari tekee työpöydistä kompakteja ja pelkistetyn tyylikkäitä.

Pöytälevy voidaan yksinkertaisesti asentaa suoraan nostopilarin päälle. Tämän lisäksi tarvitaan vain virransyöttö (120 V, 230 V tai universaali vaihtoehto), ja ratkaisu on valmis.

 
 

Yksi jalka – ei kompromisseja muotoilussa, suorituskyvyssä tai ergonomiassa

Trendit ovat selkeitä ja niitä tukeva teknologia on saatavilla. DL18 IC PLUS -nostopilareissa on huomaamattomat liukujohteet ja pelkistetyt reunat, mikä tekee niistä erityisen sulavalinjaisia. Kun pilariin lisätään Kick & Click™ -runko, pöytälevy on tavallista helpompi asentaa. Korkeutta voidaan säätää intuitiivisesti jollakin LINAKin kattavaan tuotevalikoimaan kuuluvalla pöytäohjaimella, ja virransyötöstä vastaa SMPS-virtalähde (230 V tai 120 V).

Yrityksesi voi lisätä ratkaisuun itse suunnittelemansa jalkavasteen, lattiakiinnikkeen tai seinäkiinnikkeen sekä haluamansa pöytälevyn, ja tämä nykypäivän toimistoympäristöön ihanteellisesti sopiva ratkaisu on valmis.

Ratkaisuun voidaan lisätä myös erilaisia LINAKin rinnakkaispilarijärjestelmistä tuttuja ominaisuuksia, kuten pehmeä käynnistys ja pysäytys. Yrityksesi voi myös valita haluamansa intuitiivisen pöytäohjaimen LINAKin laajasta valikoimasta. Valikoimaan lukeutuvat esimerkiksi Red Dot -palkittu DPG1C sekä DPH ja DPT, jotka on erittäin helppo integroida erilaisiin pöytälevyihin.

 

Vahva kumppani, jolta saa tukea

Kumppanuus LINAKin kanssa tuo yrityksellesi huippuluokan tukipalvelut ja korkeaa laatua. Meillä on 30 paikallista tytäryhtiötä, joten tunnemme paikalliset markkinat, olemme lähellä ja autamme yritystäsi pysymään kilpailukykyisenä kansainväliseen kokemukseen perustuvan asiantuntemuksemme avulla.

Löydät paikallisen LINAK-tytäryhtiön täältä.

 

 

Sopivan pieni työtilaan, mutta antaa kuitenkin riittävästi tilaa työskentelyyn
COVID-19 on tehnyt kotona työskentelystä yleistä, mutta kun uuden työskentelytilan uutuudenviehätys haihtuu, käy ilmi, että täysipainoiseen työskentelyyn kotitoimistossa tarvitaan samanlaista ergonomiaa ja joustavuutta kuin tavallisessakin toimistossa.

Hans Jørgen Kloster Klein kuuluu LEGOn ylimpään johtoon. Hän on viimeisen vuoden ajan yrittänyt sopeutua uusiin etätyöolosuhteisiinsa ja pyrkinyt luomaan ympäristön, jossa voi työskennellä sekä terveellisesti että tuottavasti.

”Yhtäkkiä jouduin tekemään etätyötä kotona täysipäiväisesti. Helppo ja nopea ratkaisu oli ruokapöydän käyttäminen työpisteenä ja kannettavan tietokoneen siirtäminen muualle illalla, kun muu perhe tuli kotiin. Pian ruokapöydän ääressä kokopäiväisesti istuminen alkoi kuitenkin tuntua epämukavalta. Kaipasin LEGOlla olevan toimistoni korkeussäädettävää työpöytää, eikä minulla ollut erillistä työskentelytilaa kotona”, Hans kertoo.

”Löysin ratkaisun pienikokoisesta korkeussäädettävästä työpöydästä, jonka sijoitin makuuhuoneen nurkkaan. Pöytä on sopivan pieni työtilaan, mutta antaa kuitenkin riittävästi tilaa työskentelyyn. Sille mahtuu myös täysikokoinen näyttö. Pöydän säätäminen on todella intuitiivista. Kun haluan vaihtaa asentoa, siirrän pöydän esiasetettuun istuma- tai seisoma-asentoon älypuhelimeni sovelluksella”, hän lisää.

Yhden nostopilarin kotitoimistopöytä
 

”Tällä yksinkertaisella ratkaisulla on ollut kaksi välitöntä etua: ensinnäkin minulla on nyt erillinen työpiste eikä tavaroita tarvitse poistaa pöydältä illalla, ja toisekseen voin vaihdella istuma- ja seisoma-asennon välillä päivän aikana, jotta selkä ei kipeytyisi. Ratkaisulla on ollut myös lisäetu, jota en osannut ennakoida: työkaverini sanovat, että ääneni kuulostaa paljon paremmalta, kun puhun seisaaltani”, mies virnistää.

Lue lisää -painike

 

 
Älä jätä ergonomiaa työpaikalle

Älä jätä ergonomiaa työpaikalle!
Uusissa normaaliolosuhteissa monilla meistä työpöytä on vaihtunut keittiönpöytään. Vaikka tilanne maailmalla sallisikin paluun työpaikalle lähiaikoina, etätyö muodossa tai toisessa on tullut jäädäkseen. Texas A&M University Ergo Centerissä työskentelevillä tohtori Mark Bendenillä ja Martha Parkerilla on tarjota vinkkejä kotona työskentelyn haasteiden voittamiseen sekä nyt että lähitulevaisuudessa.
Lue lisää...

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.