Teknologia & trendit

Miten nostopilareiden suunnittelu vaikuttaa nykyaikaisten työpöytien muotoiluun

Kun korkeussäädettävistä pöydistä tulee nykypäivän toimistojen vakiokalusteita, mukautettavien mallien kysyntä kasvaa. Pöytien suunnittelijat ja valmistajat etsivät joustavia, mutta kuitenkin helposti integroitavia järjestelmiä, ja tarjoavat yksilöllisiä vaihtoehtoja – erimallisista ja -värisistä pilareista aina suorituskyvyltään erilaisiin malleihin.

Muotoilulla on yhä suurempi merkitys nykypäivän toimistoissa. Sekä yritykset että niiden henkilöstö haluavat kalusteita, jotka ovat funktionaalisia, mutta mukautuvat kuitenkin samalla sulavasti yrityksen kulttuuriin ja ilmeeseen ja inspiroivat henkilökuntaa.

LINAK® tukee luonnollisestikin tätä trendiä antamalla työpöytien valmistajille mahdollisuuden pitää tuotteensa joustavina LINAKin laajan työpöytäjärjestelmäohjelman kautta.

Omintakeista muotoilua
LINAK®-työpöytäjärjestelmät ovat helppoja integroida. Näin valmistajat voivat keskittyä pohtimaan esimerkiksi seuraavia: Mikä on meidän tyylimme? Millaisia ominaisuuksia työpöytiemme muotoilun tulisi heijastella? 
LINAKin laajassa nostopilarivalikoimassa on runsaasti erilaisia muoto- ja kokovaihtoehtoja. Etsipä yrityksesi siis millaista tyyliä tahansa, valikoimastamme löytyy sopiva ratkaisu. Voitte valita suorakulmaisen, pyöreän, soikean tai nelikulmaisen profiilin kaksi- tai kolmiosaisena käänteisenä tai perusmallina.

Teknisestä näkökulmasta katsottuna mukautusvaihtoehtoja on niin ikään runsaasti. Tuotteisiin voidaan lisätä kiinnikkeet tai sisäinen Anti-Collision™-tunnistin , ja nostovoimaa voidaan lisätä perustasolta (800 N/pilari) raskaaseen kuormitukseen (1 200 N/pilari).

Miten nostopilareiden suunnittelu vaikuttaa nykyaikaisten työpöytien muotoiluun

Kertokaa se värein
Trendinä ovat nyt yksilölliset mallit, ja ne edellyttävät mukauttamisvaihtoehtoja. Työpöytiin suunniteltuja LINAK®-tuotteita on saatavina kolmenvärisinä: mustana, harmaana ja valkoisena. Ne mukautuvat huomaamattomasti kaikenlaisiin pöytämalleihin.

Jos yrityksesi kuitenkin haluaa käyttää järjestelmässään muita värejä, kaikki nostopilarit ja jalat voidaan toimittaa myös haluamissanne väreissä.

 
DL PLUS

Pelkistettyä muotoilua
Jos yrityksesi kaipaa muotoilultaan erittäin pelkistettyjä vaihtoehtoja, LINAK tarjoaa tätä varten DL PLUS™ -nostopilarivalikoiman. Se on saatavilla suorakulmaisiin DL6- ja DL5- ja nelikulmaisiin DL19- ja DL18-pilareille. Tämän valikoiman nostopilareiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota näkyville jääviin yksityiskohtiin. Valikoiman DL PLUS -nostopilareissa on huomaamattomat liukujohteet ja pelkistetyt reunat.

 

Jos haluat lisätietoja LINAK®-pöytäjärjestelmistä ja niiden integroinnista yrityksesi tuotteisiin, ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön.

 
play-icon

DL PLUS™ inspiroivat nostopilarit

DL PLUS – pelkistettyä muotoilua nostopilareihin play-icon

DL PLUS: pelkistettyä muotoilua nostopilareihin

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.