Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL20 IC

Kaksiosainen vakaa nostopilari, jonka profiilin mitat ovat 60 x 90 mm. Sisäänrakennettua ohjauselektroniikkaa (IC) käyttävä DL20 IC on erinomainen vaihtoehto edullisiin säädettäviin työpöytiin, joissa käytetään vain kahta nostopilaria ja joiden iskunpituus on enintään 500 mm.
Pilarin kompakti moottorikotelo on lähes huomaamaton pöytärakenteessa ja sopii saumattomasti asennusta helpottavaan Kick & Click™ -runkoon. PLUS™-muotoilu tekee pilarista pelkistetyn.

DL20 IC

DESKLIFT™ DL20 IC (IC = sisäänrakennettu ohjauselektroniikka) on kompakti kaksiosainen nostopilari. DL20 IC on erinomainen vaihtoehto edullisiin säädettäviin työpöytiin, joissa käytetään vain kahta nostopilaria ja joiden iskunpituus on enintään 500 mm. DL20 IC -nostopilarissa on samat profiilien ulkomitat kuin kolmiosaisessa DL21 IC -pilarissa.

Pilariin on saatavana kiinnitysrauta yhdistelmäpöytäjärjestelmiä varten. DL20 IC -pilari on erittäin vakaa, joten poikittaispalkkia ei tarvita, ja kompaktin moottorikotelonsa ansiosta se on helppo integroida hyvin monenlaisiin pöytämalleihin.

DL20 IC on PLUS™-mallinen nostopilari, joten se on muotoilultaan pelkistetty eivätkä sen liukujohteet näy. Pilaria on saatavana kolmessa vakiovärissä (musta, harmaa ja valkoinen), mutta se voidaan valinnaisesti toimittaa myös muunvärisenä. Ulkoasun optimoivia päätykauluksia on saatavilla mustina, harmaina tai valkoisina. IC-järjestelmässä on kaksi moottorikaapelilla yhdistettyä pilaria: isäntä- ja seuraajapilari. Isäntäpilarissa on sisäänrakennettu ohjauspiiri, joten IC-järjestelmään ei tarvitse kytkeä erillistä ohjausyksikköä.

Virtalähteenä toimii ulkoinen SMPS-yksikkö (hakkurivirtalähde), ja pöydän säätämiseen voidaan käyttää erilaisia pöytäohjaimia. Järjestelmään voidaan lisätä Desk Sensor™ 1 -törmäyssuojamoduuli pöydän vaurioitumisen ja muiden materiaalivahinkojen ehkäisemiseksi tilanteissa, joissa pöydän nostamisen tai laskemisen aikana tapahtuu törmäys.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
DL20 IC -datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

DL20 IC/DL21 IC -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kuvataan LINAK DESKLINE -tuotteiden asentaminen, käyttö ja ylläpito.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

MOVE – miksi korkeussäädettävät pöydät parantavat työtehoa

Sähköisesti korkeussäädettävät pöydät vähentävät sairauspoissaoloja ja modernisoivat toimiston. Ne ovat houkutteleva sijoitus sekä työnantajien että työntekijöiden näkökulmasta.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä