Ota yhteyttä meihin
Myymäläkalusteet

Myymäläkalusteratkaisut

Sähkökäyttöisillä LINAK-karamoottoreilla on helppo säätää myymälätilojen kalusteita, kuten myynti- ja kassatiskejä tasaisesti ja äänettömästi.

Karamoottoriratkaisuja myymälätiloihin

Ammattiyhdistykset ja työhyvinvoinnista vastaavat viranomaiset ovat viime vuosina kiinnittäneet huomiota eri työtehtävien ergonomiaan. Viime aikoina on puhuttanut erityisesti kassa- ja palvelutiskien työntekijöiden ergonomia. Säädettävät tiskit ja telineet helpottavat myymälätyöntekijöiden elämää. Nykyaikainen karamoottoritekniikka tuo kalusteisiin monenlaisia etuja:

  • Laaja tuotevalikoima tekee kalusteiden suunnittelusta joustavampaa.
  • Laitteet ovat tehokkaita ja parantavat ergonomiaa.
  • Karamoottorit toimivat luotettavasti, eikä niitä tarvitse huoltaa.

Huonon ergonomian aiheuttama selkäkipu ja päänsärky heikentävät tehokkuutta ja lisäävät kauppojen työntekijöiden poissaoloja eri puolilla maailmaa. Käyttämällä LINAK-karamoottoriratkaisuja myyntitiskeissä ja -telineissä yrityksesi voi tarjota kauppiaille tyylikkäitä säädettäviä kalusteita, jotka minimoivat huonon ergonomian aiheuttamat ongelmat. Samalla yrityksesi saa monenlaista kilpailuetua markkinoilla.

Valitse ihanteellinen ratkaisu yrityksesi tuotteille
LINAK on yli 30 vuoden aikana kehittänyt maailman kattavimman sähkökäyttöisten lineaaristen karamoottoreiden valikoiman. Mahdollisia yhdistelmiä on lähes loputtomasti, sillä kaikkia karamoottoreitamme, ohjausyksikköjämme ja ohjaimiamme voidaan käyttää missä tahansa kokoonpanossa. Olemme tehneet ratkaisuistamme erittäin helposti asennettavia, mikä säästää aikaa ja rahaa. Lisäksi eri ominaisuudet tuovat suunnittelunvapautta.

Sulavaa liikettä yrityksesi tuotteisiin
Nykyaikaiset sähkökäyttöiset karamoottorit tuovat kalusteisiin sulavan ja lähes äänettömän liikkeen. LINAK-ratkaisut ovat lisäksi pienikokoisia ja helppoja asentaa, joten yrityksesi säästää sekä aikaa että rahaa. Tuotevalikoimamme on laaja, ja tuotteissamme on lukuisia ominaisuuksia, jotka tuovat valmistajille tavallista enemmän suunnittelunvapautta. Lopputuotteista on näin ollen helpompi tehdä tyylikkäitä ja käyttäjän kannalta ergonomisia.

Perusteellisesti testattuihin karamoottoreihin voi luottaa
Jokainen LINAK-tuote testataan perusteellisesti jo tehtaalla. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteemme toimivat moitteettomasti vuosikausia rankoissakin käyttöolosuhteissa. Tehokkaalla testauksella myös taataan, ettei tuotteitamme tarvitse huoltaa.

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Focus on shop interiors

Sähkökäyttöisillä LINAK-karamoottoreilla toimivien korkeussäädettävien palvelutiskien ääressä kaikki voivat työskennellä itselle sopivassa asennossa milloin tahansa ja missä tahansa tehtävissä.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä