Ota yhteyttä meihin
Referenssi

Technotrade vähentää kustannuksia käyttämällä korkeussäädettäviä työpöytiä perinteisten toimistopöytien sijaan

Technotrade pitää huolta henkilöstöstään varustamalla uuden pääkonttorinsa huippuluokan LINAK-runkoratkaisuja käyttävillä korkeussäädettävillä työpöydillä. Tämä parantaa sekä käyttäjien ergonomiaa että työskentelyn joustavuutta.

Technotraden toimistotyöntekijöitä LINAK-järjestelmiä käyttävien ergonomisten korkeussäädettävien työpöytien ääressä.

Technotrade Ltd. on toiminut konevalmistajien yhteistyökumppanina jo yli 30 vuotta, ja yritys on Danfossin yksinomainen jälleenmyyjä alueellaan. Nykyisin yritys tarjoaa teknologiaratkaisuja siirrettäviin hydraulisiin laitteisiin, ohjausjärjestelmiin ja sähkökoneistoihin Tšekin ja Slovakian markkinoilla.

Yrityksen aiemmat toimitilat kävivät pieniksi asiakaskunnan kasvun myötä, joten niiden tilalle rakennettiin uusi, nykyaikaisesti varustettu rakennus, jossa toimii yli 20 työntekijää. Yrityksen omistaja, Petr Kejduš, halusi kalustaa tilat mahdollisimman innovatiivisesti ja viimeisimpien teknologiatrendien mukaisesti, ja siksi hän valitsikin LINAK®-työpöytäjärjestelmiä käyttävät korkeussäädettävät työpöydät.

 

Korkeussäädettävät työpöydät korvasivat perinteiset toimistopöydät

Tämä ei ollut tilat suunnitelleiden ja kalustaneiden arkkitehtien ja suunnittelijoiden alkuperäinen idea. Alkuperäisissä suunnitelmissa oli kiinteät työpöydät, joiden hintaluokka oli korkeampi.

Idea korkeussäädettävien työpöytien käyttämisestä tuli yllättäen Technotraden johdolta ja henkilöstöltä suunnittelijoiden sijaan. Suunnittelijat ainoastaan valitsivat työpöytien rungon värin, jotta se sopisi mahdollisimman hyvin kokonaiskonseptiin. He eivät tunteneet tämäntyyppisten työpöytien etuja.
Daniel Batla, elektroniikka- ja ohjelmistoyksikön päällikkö.

Kaksijalkaisiin työpöytiin suunniteltua LINAK Desk Frame 2 (DF2) -konseptia käyttävät pöydät todettiin ihanteelliseksi ja tyylikkääksi vaihtoehdoksi uusien tilojen 12 toimistohuoneen 18 työpöytään. Tämä helppokäyttöinen järjestelmä sisältää koko rungon, ja se on rakennettu moottorin, elektroniikan ja kaapelit sisältävän palkin ympärille. Siinä on myös pelkistetysti muotoillut sähkökäyttöiset lineaariset nostopilarit ja yhteensopivat jalkavasteet.

LINAK Desk Frame 2 valkoisena, harmaana ja mustana

Desk Frame 2 -konsepti sopii kaikkiin 120–180 cm:n kokoisiin pöytälevyihin, ja tarjolla on kolme eri värivaihtoehtoa. Ratkaisu voidaan myös yhdistää erityyppisiin pöytäohjaimiin – yksinkertaisista käsiohjaimista aina edistyneimpiin ohjaimiin. Järjestelmä muistaa muistipaikkojen ansiosta käyttäjän asettaman korkeuden ja siinä on muistutustoiminto. Siihen sisältyy myös Bluetooth-yhteydellä käytettävä sovellus. Technotrade valitsi Red Dot -suunnittelupalkinnon saaneen DPG1C-pöytäohjaimen, sillä se sulautuu huomaamattomasti pöytien nykyaikaiseen muotoiluun.

LINAK oli meille luonteva valinta, sillä emoyhtiömme Danfoss ja LINAK sijaitsevat lähellä toisiaan ja käyttävät toistensa tuotteita tuotantohalleissaan ja toimistoissaan. Tiedämme myös, että Danfoss on aina saanut LINAKilta vain parasta laatua, joten emme edes harkinneet muita vaihtoehtoja.
Petr Kejduš, Technotraden omistaja
 

Sähköisesti korkeussäädettävät työpöydät: Houkutteleva sijoitus

Kaikki Technotraden työntekijät voivat nyt ensimmäistä kertaa työskennellä halutessaan seisaaltaan ja hyödyntää kaikki muutkin säädettävien työpöytien edut. Omistaja itse halusi pöydät, jotka hänen omien sanojensa mukaan olisivat mahdollisimman mukavia kaikille yrityksen ”tytöille ja pojille”. Hän etsi väsymystä ja kroonisia terveysongelmia ehkäisevän ergonomisen ratkaisun lisäksi lisäarvoa tuovia ominaisuuksia, jotka toisivat vaihtelua työympäristöön yhteistyötä tehtäessä. Sähkökäyttöistä Desk Frame 2 -pöytärunkoratkaisua käyttävien korkeussäädettävien työpöytien edut ovat Technotraden henkilökunnalle selviä:

”Minua kiinnosti erityisesti ergonomia, ja on selvää, että asennon vaihtaminen joitakin kertoja päivässä on eduksi terveydelle. Kun olen väsynyt, säätötoiminto auttaa minua keskittymään.” (Markkinointipäällikkö Tomáš Pospíchal)

”Kun ideoin kollegojen kanssa, seison mieluummin, jotta katseemme olisivat samalla tasolla.” (Sähkökoneistojen myyntiasiantuntija Tomáš Nakládal)

”Joudun poistumaan työpöydän äärestä usein, joten jätän pöydän yläasentoon, koska en halua jatkuvasti istua ja nousta.” (Hydraulijärjestelmien myyntiasiantuntija Michal Janík)

Technotrade pystyi siis varustamaan uuden pääkonttorinsa Desk Frame 2 -pöytärunkoratkaisua käyttävillä säädettävillä työpöydillä edullisemmin kuin tavallisilla työpöydillä. Nyt yrityksen henkilöstö voi tehdä entistä vaivattomammin yhteistyötä saman työpöydän ääressä ja hyödyntää kaikki muutkin ratkaisun ergonomiset edut.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Tiedostot

MOVE – miksi korkeussäädettävät pöydät parantavat työtehoa

Sähköisesti korkeussäädettävät pöydät vähentävät sairauspoissaoloja ja modernisoivat toimiston. Ne ovat houkutteleva sijoitus sekä työnantajien että työntekijöiden näkökulmasta.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä