Ota yhteyttä meihin
Referenssi

Työelämän laadun parantaminen

Koska jo LINAKin perustamisajatuksena oli halu tuoda säädettävät kalusteet työpaikoille kaikkialla maailmassa, se valikoitui luontevasti yhdysvaltalaisen KOR Industriesin kumppaniksi, ja nyt yritys käyttää LINAK Desk Control -ohjelmistoa tuotteissaan. Korkeussäädettävien pöytien tarpeisiin räätälöidystä ohjelmistosta julkaistiin hiljattain mukautettava versio, jotta KORin kaltaiset yritykset voisivat kannustaa terveellisiin työskentelytapoihin entistä tehokkaammin.

KOR Industries on perustettu vuonna 2015, ja se valmistaa uudenlaisia seisontapöytiä. Vaikka tuotemerkki on uusi, kaikki siihen kuuluvat tuotteet ovat kokeneiden toimistokalustesuunnittelijoiden, ergonomia-asiantuntijoiden ja insinöörien suunnittelemia.

Tämän nopeasti kasvavan yrityksen toiminta-ajatus ja kantava voima on asiakkaidensa hyvinvoinnin ja elämänlaadun parantaminen.

Desk Control™ -ohjelmiston sisällyttäminen tuotteisiin
LINAK® Desk Control -ohjelmiston avulla työpöytien ja -pisteiden valmistajat voivat mukauttaa tuotteidensa käyttöliittymän. KOR kiinnostui tästä välittömästi ja pyysi LINAKia auttamaan Desk Control -ohjelmiston mukauttamisessa tarpeisiinsa.
 
”Valitsimme kumppaniksemme LINAKin, sillä heidän tuotteensa ovat maailman parhaita. Muiden yritysten tuotteet ja palvelut eivät täytä brändimme ja tuotteidemme standardeja”, KORin johtaja ja toinen perustaja Tim Dobson kertoo.
 
”Me emme oio mutkia, ja haluamme, että brändimme tunnistetaan ja että maineemme ja asiakassuhteemme tuovat meille lisää asiakkaita. LINAKilla on tuotteisiimme parhaiten sopivat komponentit.” 

Kumppanuuksista syntyy tavallista parempia tuotteita
LINAK uskoo, että läheinen yhteistyö on paras tapa löytää täydellinen ratkaisu. Ohjelmiston mukauttaminen sujui erittäin nopeasti, ja Dobson oli tyytyväinen lopputulokseen.

”Halusimme saada ohjelmiston mukautetun version markkinoille mahdollisimman pian. LINAK-tiimi teki prosessista sujuvan. Teimme yhteistyötä suoraan myynti-, toiminto- ja asiakaspalveluyksikköjen kanssa, ja kaikki olivat paitsi asiantuntevia, myös avuliaita. Yhteistyö oli lämminhenkistä.

Brändimme avulla voi kannustaa terveellisempiin elämäntapoihin
KORilla henkilökohtainen seuranta ei pakota ennakoivaan toimintaan, vaan se on luonnollinen osa arkea. Jatkossa yritys aikoo keskittyä älyteknologian viemiseen uusille markkinoille ja haluaa tarjota asiakkailleen helpon tavan muuttaa elintapojaan. 

LINAK Desk Control toimii kaikissa DESKLINE®-järjestelmissä. Pyydä meiltä teknisiä tietoja tai lisätietoja muista innovatiivisista ratkaisuista nykyaikaisiin työpisteisiin. 

LINAK toi Desk Control -ohjelmiston markkinoille vuonna 2014 tarjotakseen asiakkailleen ohjelman, joka luo yksilöllisen käyttäjäkokemuksen ja jolla voi säätää pöydän korkeutta. Lisäksi ohjain muistuttaa vaihtelemaan pöydän korkeutta ja seuraa, kuinka kauan henkilö on seisonut ja miten paljon kaloreita hän on polttanut. Ohjelmistosta tuli menestys, ja siksi LINAK päättikin hiljattain tehdä siitä asiakaskohtaisesti mukautettavan.

LINAK DESKLINE huipputason tuotanto play-icon

LINAK DESKLINE huipputason tuotanto

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle play-icon

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

MOVE – miksi korkeussäädettävät pöydät parantavat työtehoa

Sähköisesti korkeussäädettävät pöydät vähentävät sairauspoissaoloja ja modernisoivat toimiston. Ne ovat houkutteleva sijoitus sekä työnantajien että työntekijöiden näkökulmasta.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.