Ota yhteyttä meihin
Referenssi

Lisää terveyttä brändiisi LINAK Desk Control -ohjaimella

Pieni työpöydät tietokoneeseen yhdistävä ohjelmisto voi auttaa yrityksesi brändiä yhdistymään terveellisiin elämäntapoihin käyttäjien mielikuvissa. Espanjalainen työpöytävalmistaja Forma 5 lisäsi logonsa heille lisensoituun LINAK Desk Control -ohjelmistoon ja huomasi, miten tämä lisäsi yrityksen brändin tunnettavuutta.

Uraauurtava espanjalainen toimistokalustevalmistaja Forma 5 halusi asiakkaidensa hyödyntävän tehokkaammin hankkimiensa korkeussäädettävien pöytien ominaisuuksia.

Kun yritys lisäsi seisontapöytiinsä LINAK Desk Control -ohjelmiston, se huomasi pian, että käyttäjät alkoivat käyttää aktiivisemmin ergonomiaa parantavia säätötoimintoja. Lisäksi Forma 5 havaitsi, että tämä lisäsi yrityksen brändin tunnettavuutta yli 40 eri maassa toimivien asiakkaidensa keskuudessa. Syynä tähän ei ollut ainoastaan huippulaadukas tuote.

Valitsimme pöytiimme Desk Control -ohjelmiston mukautetun version. Nyt käyttäjät näkevät aina Forma 5 -logon, kun seisomisesta tai istumisesta muistuttava viesti-ikkuna avautuu”, kertoo Forma 5:n vientijohtaja Rubén Fernández.

Yrityksen brändi tunnetaan nyt paremmin
Forma 5 -logo näytetään muistutusviesteissä joka päivä sadoille työntekijöille yhteensä tuhansia kertoja päivässä. Näin pöytien käyttäjät yhdistävät Forma 5:n nimen pöytään ja sen ergonomisiin toimintoihin. 

Meille räätälöidyn Desk Control -ohjelmiston avulla me erotumme. Halusimme myydä paljon muutakin kuin pelkän pöydän, ja näin olemme voineet kertoa tuotteidemme ergonomisista eduista ja muista terveysvaikutuksista entistä tehokkaammin”, Fernández toteaa. 

Osa yrityksen strategiaa
Forma 5 on kansainvälinen yritys, joka toimii yli 40 maassa. Sen tuotteista menee vientiin yli 50 prosenttia, joten sen brändi voidaan nähdä lähes kaikkialla maailmassa. Rubén Fernández on varma, että yritykselle mukautetun LINAK Desk Control -ohjelmiston avulla brändin arvo kasvaa vielä entisestään. 

Tämä on meille erinomainen tapa esitellä brändiämme eri puolilla maailmaa käytettävissä pöydissämme. Se tekee brändiämme tunnetuksi.
Forma 5:lle Desk Control -ohjelmiston lisääminen tuotteisiinsa on muutakin kuin pelkkä markkinointikampanja. Fernándezin mukaan se on myös osa yrityksen strategiaa.

Forma 5:n tuotteiden avainsanoja ovat tyylikäs ulkoasu, estetiikka, tukeva muotoilu ja laadukkaat materiaalit sekä innovatiivinen teknologia, ympäristöystävällisyys ja ergonomia. Ne ovat yrityksemme ydin. Siksi LINAK Desk Control sopii täydellisesti strategiaamme”, Fernández kertoo.

Vastuuta ergonomiasta
Desk Control -ohjelmisto muistuttaa korkeussäädettävän pöydän käytöstä. Ohjelmisto on suunniteltu asennon vaihtamista ja ergonomiaa käsittelevien tutkimusten pohjalta. Asennon vaihtaminen vilkastuttaa verenkiertoa ja ehkäisee selkäkipuja sekä vakavia selkärangan sairauksia. 

Suhtaudumme ergonomiaan tosissamme. Uskomme, että Desk Control -ohjelmistoa käyttävä pöytämme auttaa asiakkaitamme vähentämään kalliiksi tulevia sairauspoissaoloja”, Fernández toteaa ja jatkaa: ”Tiedän, että tämä on toimiva ratkaisu! Olen itse kokeillut työskentelyä tavallisen työpöydän ääressä, korkeussäädettävän pöydän ääressä ilman Desk Controlia sekä Desk Control -ohjaimella ohjattavan pöydän ääressä. En enää koskaan tule käyttämään kahta ensimmäistä.
LINAK DESKLINE huipputason tuotanto play-icon

LINAK DESKLINE huipputason tuotanto

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle play-icon

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

MOVE – miksi korkeussäädettävät pöydät parantavat työtehoa

Sähköisesti korkeussäädettävät pöydät vähentävät sairauspoissaoloja ja modernisoivat toimiston. Ne ovat houkutteleva sijoitus sekä työnantajien että työntekijöiden näkökulmasta.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.