Lisävarusteet

BAJ

BAJ on LINAKin akkupaketti karamoottoreihin, joita käytetään potilasnostimien JUMBO-järjestelmissä. Se on helppo asentaa, ladata ja vaihtaa. Toimii LINAK CBJ1-, CBJ2- ja CBJC-ohjausyksiköiden kanssa.

Videot

Turvallista potilaiden käsittelyä sähkökäyttöisillä potilasnostimilla LINAKin järjestelmäratkaisujen avulla play-icon

Turvallista potilaiden käsittelyä sähkökäyttöisillä potilasnostimilla LINAKin järjestelmäratkaisujen avulla

BAJ

BAJ-akkupaketti on suunniteltu käytettäväksi erityisesti JUMBO-järjestelmän kanssa.

Akkupaketti on helppo vaihtaa integroidun kiinnitysjärjestelmän ansiosta.

BAJ on saatavana erikoisversioina, jota voidaan käyttää vaativissa olosuhteissa, kuten sisä- ja ulkouima-allasympäristöissä. Allasversiossa on seuraavat eroavaisuudet:

  • Parannetut akkuliittimet
  • Ruuvit ruostumatonta terästä
  • Ulkoinen laturi CHJ2
  •  IPX5-suojausluokka

BAJ-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Li-ion-akkuja koskeva vastuuvapauslauseke

Tärkeää tietoa koskien Li-ion-akulla toimivia LINAK®-tuotteita

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on stretchers

Akkukäyttöisiä toimintoja ja käyttömukavuutta mobiilisovelluksiin. LINAK tarjoaa järjestelmäratkaisuja paareihin, liikuteltaviin sairaalasänkyihin ja muihin siirreltäviin kohteisiin.

Karamoottorijärjestelmät potilasnostimiin

Potilaan turvallinen käsittely ja hyvä ergonomia. Potilasnostinjärjestelmä tehostaa tuotantoa, käyttöä ja huoltoa. LINAK ottaa vakavasti potilaiden turvallisen käsittelyn.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.