Ota yhteyttä meihin
Ohjausyksiköt

CBJ2

CBJ2 on osa luotettavaa ja joustavaa JUMBO™-järjestelmää, joka soveltuu ihanteellisesti potilasnostimiin. Ohjausyksikön avulla nostotoimintoja on mukavaa ja turvallista käyttää osana arkisia rutiineja. Turvaominaisuudet, kuten pehmeä käynnistys- ja pysäytystekniikka (soft start/stop), tekevät potilaiden siirtämisestä turvallista.

CBJ2

CBJ2-ohjausyksikkö on osa akkukäyttöistä modulaarista JUMBO-järjestelmää, johon kuuluu CBJ2-ohjausyksikön lisäksi joko lyijy- tai litiumioniakku (BAJ/BAJL). Yhdessä laturin (CHJ2) kanssa JUMBO muodostaa ihanteellisen, joustavan järjestelmäratkaisun, joka on kehitetty erityisesti potilasnostimiin.

Järjestelmäkokonaisuus on saanut lääkinnällisen hyväksynnän EN10535-standardin mukaisesti, ja siihen sisältyy useita ominaisuuksia, jotka tekevät potilaiden nostamisesta turvallista ja mukavaa.

CBJ2-ohjausyksikön tärkeimmät edut:

  • Turvallisuutta ja mukavuutta parantava pehmeä pysäytystoiminto
  • Tärkeät tiedot näytöltä
  • Helposti käytettävissä oleva hätäpysäytystoiminto
  • Mukautettavat etupaneelit

CBJ2-ohjausyksiköstä on saatavilla erikoisversio, jota voidaan käyttää vaativissa olosuhteissa, kuten uima-altailla sisätiloissa ja ulkona.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
play-icon

Yhdistettävyys - Nosta profiiliasi LIFT™-ratkaisulla

play-icon

Muotoilu - Nosta profiiliasi LIFT™-ratkaisulla

play-icon

Turvallisuus - Nosta profiiliasi LIFT™-ratkaisulla

play-icon

Yksinkertaisuus - Nosta profiiliasi LIFT™-ratkaisulla

play-icon

Nopeus - Nosta profiiliasi LIFT™-ratkaisulla

CBJ2-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot online-esitteestä tai lataa PDF-tiedosto.

JUMBO™ käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää sähkökäyttöisiä LINAK-tuotteita.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä