Ota yhteyttä meihin
Meriteollisuus

Merenkulun järjestelmät

Sähkökäyttöisten LINAK-karamoottoriratkaisujen avulla voidaan säätää luotettavasti esimerkiksi laivojen luukkuja ja kattoikkunoita tai tasapainojärjestelmien venttiileitä.

Karamoottoriratkaisut merenkulkuun

Nykyaikaisiin laivoihin halutaan yhä enemmän toimintoja. Automaatiota ja kauko-ohjattavuutta toivotaan yhä useammin – ei yksinomaan navigointiin ja ohjaukseen, vaan myös mukavuus- ja sisustuselementteihin. Avainsanoina tässä ovat joustavuus ja monipuolisuus. LINAK-karamoottoriratkaisuilla on useita etuja:

  • Monipuolisten, joustavien järjestelmien kehittämismahdollisuus
  • Meriympäristöön soveltuvat kestävät karamoottorit soveltuvat moniin käyttökohteisiin
  • Huoltovapaat, helposti asennettavat ratkaisut

Ensinnäkin merenkulun on oltava turvallista, olipa kyseessä sitten huvivene tai suuri rahtilaiva. Luukut, kattoikkunat, ovet sekä nostolaitteiden tasapainotusjärjestelmien venttiilit on avattava oikein. Istuinten säätö ja television nostaminen tuovat mukavuutta, ja laivan rajoitetut tilat on voitava hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti.

Kilpailuetua uusilla laitteilla
Asiakkaat tottuvat saatavilla oleviin mukavuuksiin ja turvaominaisuuksiin, joten niiden kysyntä kasvaa, ja uusia tapoja parantaa turvallisuutta ja mukavuutta merellä kehitetään jatkuvasti. Joustavien ja älykkäiden LINAK-karamoottoriratkaisujen taustalla toimiva insinööri- ja konsulttitiimi on valmis kehittämään ratkaisuja vielä pidemmälle asiakkaiden tarpeiden tyydyttämiseksi. 

Kestävät, merenkulun tarpeisiin suunnitellut järjestelmät
Vesi, ja erityisesti merivesi, on kuluttavaa laitteille. Auringolle altistuvat laitteet kärsivät vielä enemmän. Sähkölaitteet altistuvat toki aina korroosiolle ja kulumiselle, mutta LINAK-karamoottorit testataan ja sertifioidaan kestämään rankimmissakin olosuhteissa.

Huoltovapaat karamoottorit on helppo asentaa
Sähkökäyttöisten karamoottoriratkaisujen asentaminen on helppoa, ja ratkaisut ovat myös vaivattomasti integroitavissa erilaisiin ohjausjärjestelmiin. Letkuja ja pumppuja ei tarvita, öljyvuotoja ei esiinny, eivätkä karamoottorit tarvitse käytännöllisesti katsoen lainkaan huoltoa asennuksen jälkeen. Tämä tekee LINAK-ratkaisuista edullisia ja siistejä, ja ne soveltuvat ihanteellisesti laivoihin.

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin play-icon

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin

Tiedostot

Focus on marine

Karamoottoreistamme, pilareistamme ja ohjaimistamme voi rakentaa kaikenlaisiin veneisiin sopivat liikeratkaisut.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä