Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

LC3 IC

LC3 IC on kolmiosainen pystysuora sähkökäyttöinen nostopilari, jossa on sisäänrakennettu ohjauselektroniikka (IC™), mikä helpottaa ohjausta ja diagnostiikkaa. Teollisuusväylät tekevät LC3 IC -nostopilarista erinomaisen vaihtoehdon erilaisiin teollisuuden käyttökohteisiin, kuten yhteistyörobottikuormaajiin, korkeussäädettäviin kuljetinhihnoihin ja työskentelyergonomiaa parantaviin ratkaisuihin.

LC3 IC -nostopilarista on saatavana ELEVATE™-versio, joka on suunniteltu erityisesti yhteistyöroboteille ja jossa on omat rajapintaliittymänsä, ohjainohjelmistonsa ja lisävarusteensa.

LC3 IC

Sähkökäyttöisessä LC3 IC -nostopilarissa on sisäänrakennettu ohjauselektroniikka, mikä helpottaa sen käyttöönottoa teollisuuden käyttökohteissa. Sisäänrakennetun ohjauselektroniikan ansiosta ratkaisussa voidaan käyttää digitaalista tai analogista signaalia tai Ethernet Modbus TCP/IP -protokollaa. Nämä rajapintaliittymät tuovat ratkaisuun erilaisia takaisinkytkentävaihtoehtoja, kuten paikkatiedon, nopeuden, lämpötilan, tilan ja vikakoodit.

Hiiliharjatonta DC-moottoria on tavallista helpompi hallita ja se voidaan asemoida erittäin tarkasti, mikä tekee sen käytöstä sujuvaa ja pidentää sen käyttöikää.

LC3 IC -nostopilarin työntö- ja vetovoima on jopa 1 000 N ja nopeus enimmillään 100 mm/s. Nopeus on säädettävissä kuormasta riippumatta. Jos käyttökohteessa tarvitaan tavallista suurempaa työntö- ja vetovoimaa, ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön.


Nostopilari LC3 IC soveltuu ihanteellisesti esimerkiksi materiaalinkäsittelyyn, teollisuusautomaatioon ja teollisuuden ergonomiaratkaisuihin erityisesti seuraavien ominaisuuksiensa vuoksi:

  • Sisäänrakennettu ohjauselektroniikka: helppo integroida pienen kokonsa ja teollisten rajapintaliittymiensä ansiosta.
  • Hiiliharjaton BLDC-moottori: tarkka ohjaus ja tavallista pidempi käyttöikä.
  • Nopeus jopa 100 mm/s: säädettävissä kuormasta riippumatta.

LC3 IC -nostopilari on kolmiosainen, ja sen iskunpituus on enimmillään 1100 mm. Tämä nostopilari kestää suuria dynaamisia ja staattisia taivutusmomentteja, ja se voidaan asentaa pystysuorassa kumpaankin suuntaan.

Koska LC3 IC -nostopilarissa on sisäänrakennettu ohjauselektroniikka, ulkoista ohjausyksikköä ei tarvita. Näin ollen pilari mahtuu myös ahtaisiin tiloihin.

Tämän huomaamattoman sähkökäyttöisen nostopilarin käyttöääni on vaimea, joten se parantaa myös työympäristöä.

Haluaako yrityksesi käyttää LC3 IC -nostopilaria yhteistyörobotin kanssa? Lue lisää ELEVATE™-nostopilarista cobotti-yhteistyörobottikuormaajille.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
ELEVATE™-nostopilarin datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

2D-piirustuksen kuvake

2D-kuvat

2D-kuvia ei ole saatavilla.
Ota yhteyttä lähimpään LINAKin edustajaan saadaksesi lisätietoja.

3D-mallin kuvake

3D-mallit

ELEVATE™- LC3 IC -nostopilarien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kuvataan ELEVATE-nostopilarin asentaminen, käyttö ja ylläpito.

Modbus TCP/IP -protokollan käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kuvataan LINAKin Modbus TCP/IP rajapintaliitännän toiminta.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä