Karamoottorit

LA29

Vahva lineaarinen erikoiskaramoottori, jossa on pieni kiinnityspisteiden välinen etäisyys. Helppo asentaa ja sopii hyvin olohuoneen säädettäviin nojatuoleihin. Maksimivoima: 6 000 N.

LA29

LA29-karamoottori on HOMELINE® -karamoottori, joka on suunniteltu erityisesti kodin kalusteisiin. Karamoottorin asennusmitta on hyvin lyhyt, koska kahden kiinnityspisteen välinen etäisyys on pieni, kun karamoottori on vedetty sisään, iskunpituudesta riippumatta. Tämän ominaisuuden ansiosta karamoottori sopii hyvin nostokaramoottoriksi säädettäviin nojatuoleihin.
Toinen erityispiirre on joustava takakiinnike, joka voi tasata epätasaisuuksia esim. nojatuoleissa.
LA29 on yhteensopiva useiden HOMELINE® - ohjausyksiköiden kanssa.


LA29-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.