Karamoottorit

LA23 DESKLINE

Tehokas ja hiljainen lineaarinen karamoottori, joka on suunniteltu sopimaan pieniin tiloihin. Soveltuu hyvin säädettäviin keittiöihin, teollisuuden työpisteisiin ja pöytiin.

LA23 DESKLINE

LA23 on pieni ja voimakas työntävä karamoottori (enintään 2 500 N). LA23-karamoottoria voidaan käyttää useissa sovelluksissa, joissa koolla on merkitystä.

LA23 soveltuu hyvin mm. pöytälevyn kallistustoimintoon työpöydissä tai liikuntarajoitteisille suunniteltujen keittiöiden säätöihin.

LA23:n etuihin kuuluu:

  • Kompakti muotoilu
  • Suuri nostovoima
  • Vaihdettavat kaapelit

LA23 DESKLINE -tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on kitchens

Nosta keittiösi uusiin ulottuvuuksiin. Vain taivas on rajana, kun sähköinen liike pääsee osaksi tulevaisuuden keittiötä.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.