Lisävarusteet

Bluetooth Adapter Bed

Bluetooth-adapteri mahdollistaa säädettävien kotisänkyjen langattoman ohjauksen LINAK-karamoottoreilla. LINAK Bed Control -sovellus Androidille/iOS:lle mahdollistaa langattoman säädön mobiililaitteella.

Bluetooth Adapter Bed

Bluetooth®-adapterin avulla voit säätää LINAK-tuotetta langattomasti sovelluksen tai Bluetooth-käsiohjaimen avulla.

Liitä Bluetooth-sovitin HOMELINE®-ohjausyksikköön tai TD3-sänkymoottoriin ja lataa sovellus: Laitettasi voi nyt säätää älypuhelimella tai tabletilla.

Bluetooth-sovitin on pienikokoinen ja vie vähän tilaa. Asennusta ei tarvita, se vain liitetään ohjausyksikköön ja langaton säätö on valmis käyttöön.

Bluetooth Adapter Bed -tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Bed Control -sovelluksen käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK Bed Control -sovellusta.

Bed Control -sovellus – helppokäyttöinen ja muokattava

Bed Control -sovellusta voidaan käyttää uudenlaisena langattomana käsiohjaimena. Esitteessä kerrotaan, miten sovellusta voi muokata brändin mukaiseksi, jolloin loppukäyttäjille on takuulla selvää, kenen ansiota hänen kokemansa mukavuus on.

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.