Ota yhteyttä meihin
Ohjaimet

My Recliner™ -sovellus

LINAK My Recliner™ -älypuhelinsovellus on suunniteltu LINAK-karamoottorijärjestelmiä käyttävien nojatuolien säätämiseen. Saatavilla Android- ja iOS-laitteille.

play-icon

Lisää LINAK My Recliner App -sovellus säädettävien jalustallisten nojatuolien tuotevalikoimaanne

My Recliner™ -sovellus

My Recliner™ -sovellus on kehitetty nojatuolijärjestelmien käyttäjille. Sovellus tuo lisäarvoa nojatuolijärjestelmille esimerkiksi näyttämällä nojatuolin akun varauksen ja vähentämällä käsiohjainten tarvetta.

My Recliner™ -sovelluksen intuitiivisella ja helppokäyttöisellä käyttöliittymällä nojatuolijärjestelmää voidaan säätää ja ohjata vaivattomasti.

Sovelluksen avulla käyttäjä voi säätää nojatuoliaan, ja jos sovelluksen valinnaiset lisätoiminnot aktivoidaan, käyttäjä voi mukauttaa nojatuolin toimintoja ja hyödyntää muita edistyneitä ominaisuuksia.

Sovellus on saatavilla kahdelle käyttöjärjestelmälle: iPhonen iOS ja Android. My Recliner™ -sovellus on käytettävissä eri kielillä, ja kielen voi valita sovelluksen asetuksista.

 

Lataa My Recliner™ -sovellus iOS:lle.
Apple Store

Lataa My Recliner™ -sovellus Androidille.
Google Play

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
My Recliner™ -sovelluksen datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

My Recliner™ -sovelluksen käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kuvataan LINAK HOMELINE -tuotteiden asentaminen, käyttö ja ylläpito.

My Recliner™ -sovelluksen esite

LINAK My Recliner™ -sovellus on erinomainen vaihtoehto käsiohjaimille. Tutustu sovelluksen ominaisuuksiin ja mukauttamismahdollisuuksiin.

HOMELINE-tuotevalikoima

Tutustu HOMELINE-järjestelmiin ja -tuotteisiin säädettäville sängyille ja nojatuoleille.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.