Lisävarusteet

DJB

DJB on kytkentärasia terveydenhuollon sovelluksissa käytettäviin lineaarisiin karamoottorijärjestelmiin. Selkeän muotoilunsa ansiosta se soveltuu hyvin hoitopöytiin sekä tutkimus- ja toimenpidesänkyihin. Optiona IPX6 Washable.

DJB

DIN-kytkentärasia on suunniteltu käytettäväksi, kun useampi kuin yksi tai kaksi ohjainta on liitettävä ohjausyksikköön. 

DIN-kytkentärasiaan voidaan liittää korkeintaan neljä ohjainta. Kaikki liitäntäkanavat sijaitsevat samalla puolella rasiaa. Tämän ansiosta rasian muotoilu on selkeälinjainen ja se on helppo asentaa esimerkiksi sängyn tai hoito-/tutkimuspöydän runkoon. 

DJB-kytkentärasian suojausluokka on IPX6, ja se voidaan pestä pesutunnelissa muiden MEDLINE®-tuotteiden tavoin. DJB-kanaviin on saatavilla tulppia.

DJB-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.