Lisävarusteet

SLS

SLS on LINAKin lineaarisiin karamoottoreihin tarkoitettu turvarajakytkin, jota käytetään estämään rakenteen osien törmääminen toisiinsa.

SLS

LINAK on suunnitellut kytkimen, joka voidaan asentaa 24V DC-karamoottoreihin: LA12, LA22, LA28, LA31, LA32, LA34, LA44 tai BL1 ja ohjausyksikköön esimerkiksi sängynrunkoon. SLS-kytkintä käytetään turvatoimintona, joka katkaisee karamoottorin virran. 

SLS on saatavana yhdellä tai kahdella kytkimellä (aktivoituvat samanaikaisesti). Sitä käytetään estämään rakenteen osien törmääminen toisiinsa. Karamoottori pysähtyy välittömästi, kun painikkeen tila muuttuu. 

Karamoottorin liikkeen suunta (ulos- tai sisäänpäin) on määritettävä, kun kytkin aktivoidaan ja karamoottori pysähtyy. SLS-kytkintä voidaan käyttää lisäksi ulkoisena signaalina - esimerkiksi signaalin välitys ohjausyksikköön. Signaalilla voidaan rajoittaa tai katkaista toimintoja esimerkiksi sängyssä.

SLS-esite

Katso tuotteen tiedot online-esitteestä tai lataa PDF-tiedosto.

DL2-järjestelmän käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.