Lisävarusteet

SLS

SLS on LINAKin lineaarisiin karamoottorijärjestelmiin tarkoitettu turvarajakytkin, jota käytetään estämään rakenteen osien törmääminen toisiinsa.

SLS

SLS-kytkimiä on kahdentyyppisiä: analoginen ja OpenBus™.

Analogista SLS-kytkintä voidaan käyttää turvatoimintona karamoottorin virran katkaisemiseen. SLS on saatavana yhdellä tai kahdella kytkimellä (aktivoidaan samalla painikkeella). Sitä voidaan käyttää estämään rakenteen osien törmääminen toisiinsa. Lisäksi sitä voidaan käyttää rajakytkimenä, joka suojaa rakennetta karamoottorin täydeltä työntövoimalta päätyasennossa. Karamoottori pysähtyy välittömästi painiketta painettaessa.

OpenBus-SLS-kytkintä käytetään yhdessä OpenBus-ohjausyksikköjen kanssa, ja siitä on saatavana sekä passiivinen että aktiivinen versio. Siinä on yksi kytkin: normaalisti avoin (NO = normal open). Tavallista OpenBus-SLS-kytkintä ei ole tarkoitettu käytettäväksi turvatoimintoihin (Signal Limit Switch, signaalirajakytkin).

Kumpaakin kytkintyyppiä voidaan käyttää ulkoisena yksikkönä, joka välittää signaalin ohjausyksikköön. Signaalilla voidaan rajoittaa tai keskeyttää toimintoja esimerkiksi säädettävässä sängyssä, tai sitä voidaan käyttää OpenBus-toimintojen käynnistämiseen.

SLS-esite

Katso tuotteen tiedot online-esitteestä tai lataa PDF-tiedosto.

DL2-järjestelmän käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.