Ota yhteyttä meihin
Lisävarusteet

Desk2Device-USB-laturi

Lähes mikä tahansa USB-laite voidaan ladata suoraan työpöydän kautta – suurimmalla mahdollisella nopeudella. LINAK Desk2Device -USB-laturin ansiosta työpöydällä on vähemmän johtoja ja virransaanti on helposti käytettävissä.

Desk2Device-USB-laturilla on useita asennusvaihtoehtoja, mikä tuo lisää suunnittelunvapautta pöytien suunnittelijoille, ja käyttäjät voivat valita laturille tarpeisiinsa parhaiten sopivan asennuspaikan.

Koska tämä älykäs ja nopea USB-laturi saa tarvitsemansa virran suoraan CBD6S-ohjausyksiköstä, se ei tarvitse erillistä virtalähdettä tai pistorasiaa. Best of NeoCon 2022 Gold -palkinnon voittaja kategoriassa Technology: Accessories & Support Devices.

Desk2Device-USB-laturi

Desk2Device-USB-laturissa on yksi USB-A- ja kaksi USB-C-porttia. Laturi liitetään CBD6S-ohjausyksikköön, joten se saa virrantarpeensa suoraan pöydästä eikä ylimääräistä virtalähdettä tarvita.

Laturilla voidaan ladata esimerkiksi matkapuhelimia, kannettavia tietokoneita, varavirtalähteitä sekä kuulokemikrofoneja ja muita lisätarvikkeita. Sen ansiosta työpöydälle jää vähemmän johtoja ja virransyöttö on aina helposti saatavilla.

Desk2Device-USB-laturissa on kaksi erilaista kiinnikettä (suora ja kulmallinen vinokiinnike) sekä erilaisia asennusvaihtoehtoja. Laturi voidaan kiinnittää pöytälevyn päälle C-muotoisella kiinnikkeellä tai pöydän alle ruuveilla.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
Desk2Device-USB-laturin datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

Desk2Device-USB-laturin käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

Desk2Device-USB-laturin esite

Lataa laitteet suoraan työpöydän kautta. Lue lisää tästä ainutlaatuisesta laitteesta, joka saa tarvitsemansa virran suoraan LINAK-ohjausyksiköstä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä