Ota yhteyttä meihin
Ohjausyksiköt

CB6P2

Kevyt LINAK-ohjausyksikkö, sisältää hakkurivirtalähteen. Perustuu OpenBus-teknologiaan, mutta vastaa analogisten järjestelmien nykyisiä vaatimuksia. Soveltuu hyvin rinnakkaisajoon.

CB6P2

CB6P2-ohjausyksikkö tarjoaa tehokkaan ja optimoidun ratkaisun analogista ohjausjärjestelmää tarvitseville.

Se perustuu OpenBus™-teknologiaan, mutta sen sovittamiseksi nykyisiin analogisiin järjestelmiin sillä on samanlainen analoginen tulo kuin HB40:llä, joten OpenBus™-lisävarusteita ei voida yhdistää.

CB6P2:ssä on tehokas 270 W:n hakkurivirtalähde (SMPS) karamoottorin kapasiteetin maksimaaliseen hyödyntämiseen.

Laajan jännitekäyttöalueen ansiosta CB6P2-ohjausyksikkö voidaan mukauttaa maailmanlaajuisille markkinoille, oli tulojännite mikä tahansa.

Vaihdettavat virtakaapelit mahdollistavat kaapeleiden helpon vaihdon niiden kuluessa ja takaavat yhteensopivuuden kaikkialla maailmassa.

CB6P2 on erittäin kevyt verrattuna perinteisiin muuntajaratkaisuihin ja sen virrankulutus on alhainen valmiustilassa.

CB6P2-ohjausyksikköä voidaan käyttää karamoottoreiden rinnakkaisajoon. Tällöin tarvitaan Hall-anturit käytettäviin karamoottoreihin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
CB6P2-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Focus on floor beds

Sängyt voidaan suunnitella niin, että ne on mahdollista laskea lähes lattian tasolle. Sängyn laskumahdollisuuden ansiosta loppukäyttäjä voi ehkäistä sairaalapotilaiden ja iäkkäiden henkilöiden tapaturmia.

Focus on stretchers

Akkukäyttöisiä toimintoja ja käyttömukavuutta mobiilisovelluksiin. LINAK tarjoaa järjestelmäratkaisuja paareihin, liikuteltaviin sairaalasänkyihin ja muihin siirreltäviin kohteisiin.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä