select
 
Height Adjustable Office Desks

TOIMISTOPÖYDÄT

korkeussäädettävät toimistopöydät

Työtapojen muuttuessa ja nykyään yhä useampien työntekijöiden viettäessä entistä enemmän aikaa toimistossa, kohtaavat työpöytien valmistajat uusia haasteita ja mahdollisuuksia. Tällöin vaihtoehtona ovat työpöytiin tarkoitetut  karamoottorijärjestelmät. Eivätkä vain tilapäisenä vaihtoehtona, vaan niitä käytetään vakioratkaisuna luomaan modernilta ja dynaamiselta työympäristöltä vaadittavaa joustavuutta.

DESKLINE®-divisioona tarjoaa modulaarisia pöydän korkeudensäätöjärjestelmiä, jotka on toteutettu korkealaatuisilla LINAKin sähkökäyttöisillä lineaarisilla karamoottoreilla. Ne tunnetaan luotettavuudestaan ja nopeasta, tasaisesta ja hiljaisesta liikkeestään. Lisänä tarjoamme viiden vuoden valmistusvirheitä koskevan takuun DESKLINE-tuotteille.
 
Etsitpä sitten yksinkertaista järjestelmää pöydän korkeuden säätöön tai kokonaisjärjestelmää vaativampaan työntekijäryhmälle sopivaan pöytämalliin, on DESKLINE-divisioonalla ratkaisu, joka täyttää vaatimuksesi sekä toiminnallisuuden että designin osalta.
 

Hyvä päivä töissä


Nykyään useimmat työtehtävät suoritetaan kiinteillä pöytätietokoneilla. Monissa ammateissa työ ei ole pelkkää istumatyötä, mutta työntekijät ovat silti sidoksissa työpöytäänsä koko päivän. Luovat työtehtävät voidaan suorittaa yhä enenevässä määrin langattomalla yhteydellä toimivilla kannettavilla tietokoneilla, mutta todennäköisesti useimmat toimistoissa työskentelevät henkilöt viettävät suurimman osan päivästään työpöydän ääressä.

Moderni toimistoympäristö on hiljalleen muuttumassa dynaamiseksi tilaksi, jossa työntekijän tulee tuntea olonsa mukavaksi voidakseen olla tehokas.

Jos vaihtelet työpöytää tai jaat sen jonkun toisen kanssa, voit aina muuttaa korkeussäädettävän pöydän itsellesi sopivaksi. Jos selkääsi särkee ja haluat nousta seisomaan, tarvitsee sinun vain säätää pöytä yläasentoon. Jos kokouksessa tai esittelytilaisuudessa tuntuu mukavammalta seisoa, painat vain nappia ja kokouspöytä nousee yläasentoon. Tällä tavoin pääset nauttimaan sekä ergonomisista hyödyistä että uudesta dynaamisesta ja tehokkaasta kokouskäytännöstä.

Työpaikan mukava ja ergonominen design on modernin tuottavan työn perusta. Hyvä päivä toimistossa on erittäin arvokas sekä työnantajalle että työntekijälle. LINAK DESKLINE -divisioona pyrkii auttamaan asiassa valmistamalla tuotteita, jotka parantavat ihmisten työympäristöä. Ota yhteyttä LINAK DESKLINE -divisioonaan.

Lue lisää korkeussäädettävien pöytien käytön eduista, ergonomiasta ja tutustu LINAKin motivointisovelluksiin, jotka helpottavat irtautumaan istumatottumuksista.

 

MOVE

MOVE-ESITe

Esitteessä opastetaan miksi ja miten korkeussäädettäviä työpöytiä tulisi käyttää.

Online Magazine | PDFSisäänrakennettaviin karamoottoreihin perustuvat järjestelmät
Käyttäessäsi toimistopöydissä sisäänrakennettavia karamoottorijärjestelmiä, voit vapaasti suunnitella jalan profiilit karamoottorimekanismin ympärille. Lue lisää sisäänrakennettavista karamoottorijärjestelmistä 

 

Inline-pilareiden järjestelmät
Käytettäessä inline-järjestelmiä toimistopöydissä on huomio estetiikassa ja designissa, tarvitsematta tinkiä erittäin hiljaisesta käyttöäänestä. Lue lisää inline-pilareiden järjestelmistä

Moottorikoteloituihin pilareihin perustuvat järjestelmät
Toimistopöytä on helppo rakentaa moottorikoteloitujen pilareiden ympärille. Lue lisää moottorikoteloituihin pilareihin perustuvista järjestelmistä

Mikä on nostopilari
Nostopilari on sähkökäyttöinen lineaarinen karamoottori, joka on integroitu..
Mikä on PIEZO™
PIEZO on ainutlaatuinen mekaaninen järjestelmä, joka rekisteröi..
Vapaus suunnitella
Jos design on sinulle tärkeää, on DESKLINE sinulle täydellinen yhteistyökumppani.
Ota yhteyttä LINAKiin
Asiantunteva vuoropuhelu ja tiivis yhteistyö ovat lyhin reitti taydelliseen ratkaisuun. Ota yhteyttä meihin.
5 vuoden takuu
Koska laadulla on merkitystä.
Pöydän vakaus
Korkeussäädettävien pöytien suunnittelussa pöydän vakaus on tärkeää.